Spritnye uddannelser inden for den digitale verden

 

ANNONCE

Den konstante videreudvikling inden for dataindsamling, kunstig intelligens og ikke mindst digitaliseringen indenfor alle områder af samfundet kræver en uddannelse, der klæder dig godt på til fremtidens nye viden og læring. De danske IT-uddannelser og universitetsuddannelser kæmper derfor for at levere de mest relevante uddannelser indenfor den fagre verden af teknologi og digital udvikling.

 

Overvejer du at søge ind på en videregående uddannelse eller at videreuddanne dig, har vi derfor lavet en inspirerende top tre med spændende uddannelser, som de danske universiteter har åbnet op for inden for de sidste par år. Der er lavet grundig research fra universiteternes side og i samarbejde med arbejdsmarkedseksperter såvel som repræsentanter fra forskellige digitale industrier, er uddannelserne skræddersyet til at give dig job i fremtiden. Uddannelserne kræver selvfølgelig, at du inden studiestart har en helt opdateret laptop, så et fornuftigt lån kan i den forbindelse være en usædvanlig god investering.

 

Vild med ‘bots?

På Syddansk Universitet (Odense) kan du tage en bachelor i Robotteknologi, som både baserer sig på viden indenfor informationsteknologi, datalogi og fysik. Du får et solidt teoretisk og praktisk kendskab til softwareudvikling, programmering og design af robotter. Da der i dag er et utal af industrier, der benytter sig af robotteknologi, ligger din karriere med andre ord åben og du kan vælge at specialisere dig ind for et væld af forskellige brancher.

 

Skarpt data-overblik

En spritny og meget populær kandidatuddannelse, der er skræddersyet til fremtidens kommercielle brug og analyse af data, finder vi på CBS i København – Business Administration and Information Systems. Uddannelsen er engelsksproget og kan fint bygges oven på den ligeledes populære BA i Business Administration and Digital Management sammesteds. På kandidaten lærer du at udnytte den viden, der findes i krydsfeltet mellem den mere nørdede informationsteknologi og dataanalyse, som du får fra BA’en, og så den udadvendte og dybtgående erhvervsorienterede viden om, hvordan en virksomhed får succes på et mere og mere digitalt marked, hvor der i stor grad handles med abstrakte varer og ydelser. Perfekt for dig, der for eksempel gerne vil starte egen konsulentvirksomhed, da der bliver stor efterspørgsel på disse kvalifikationer i de kommende år.

 

Datatroldmand

Den tredje uddannelse vi her skal fremhæve er bacheloren Data Science på IT Universitet i København. Her får du værdifuld og essentiel viden om, hvordan man indsamler, analyserer og får brugbar viden ud af de enorme data, som alle hjørner af den digitale verden består af. Det udadvendte formidlingsaspekt ved uddannelsen giver dig værdifulde værktøjer til at kunne agere mediator mellem de gigantiske datasamlinger, kryptiske for et utrænet øje, og virksomhederne, der vil betale dyrt for viden om deres målgrupper og fremtidens behov. ydermere åbner uddannelsen op for et væld af spændende kandidater i ind- og udland, så du kan  specialisere dig i lige den retning, der tiltaler dig allermest.

Surf videre på uddannelsesbølgen på de forskellige uddannelsessteders hjemmesider eller på Uddannelsesguiden!

Share