En lækker og nem have med havegadgets

ANNONCE

Få drømmehaven til at spire frem og giv den ekstra lir med gadgets

Uanset om du har en mindre have på få kvadratmeter eller alverdens land at boltre dig på, så drømmer du helt sikkert om en have, du kan slappe af i om sommeren, og som er indbydende til festen med venner og familie. Et beach-party hjørne med minipalmer, parasol og strandstole; den perfekte grill-opstilling med anretterbord og snorlige fliser, så grillen ikke vælter; hængekøje til middagsluren og gynge-hjørne til ungerne.

Spørgsmålet er bare om du lægger de timer i haveprojektet, som de store planer kræver? Et godt udgangspunkt for succes er at sætte ambitionerne på det rette niveau – ellers giver man simpelthen op halvvejs og ender med en skuffelse. Det er en skam, for alle kan få en lækker have – bare man vælger den rette taktik!

Nemme og smukke planter gør havelivet til en leg

Det kan være fristende at give sig i kast med alverdens planter og blomster, og mange har en drøm om at se frugter og bær vokse frem allevegne. Det er skønt at nyde synet og smagen af havens frugter – men et godt resultat kræver stor indsats!

Start i stedet med robuste grønne planter og hårdføre, men smukke blomster, der kan give dig et smukt syn, men ikke kræver enorm stor pleje. Gå efter skønne klatreplanter med blomster såsom bjergskovranke, der kun har behov for skyggesiden af et stakit til at brede frodighed i selv mindre haver. Eller hvad med en art af de fantastiske hostaer, der med sine smukke mønstre og store grønne blade hurtigt kan give dig junglefever! De er nemme at plante ud og sørger effektivt for at ukrudtet ikke får lys til at brede sig.

Spring ud i en verden af fede havegadgets

En frodig have er skøn, men den skal også holdes under lidt kontrol – og her kommer de fede gadgets på bordet! Der er massevis af smarte redskaber, du kan glæde dig til at bruge – og ikke mindst glæde dig over, hvor lidt tid det tager at holde haven snorlige! En hækkeklipper er essentiel for enhver haveejer og overraskende tilfredsstillende og liret at bruge.

Vil du have den bedste af dem alle så dyk ned i den store hækkeklipper test for 2021 (Kilde: https://haveunivers.dk/haekkeklipper-test/).

Få undersøgt udvalget af smarte plæneklippere, handy trimmere og et væld af andre lækre havegadgets, som giver ren haveglæde – og ikke mindst den nemmeste og sjoveste have!

Share