E-learning gør det nemt at distribuere viden digitalt

 

Efterhånden som teknologien udvikler sig bliver flere og flere ting muligt. E-learning har efterhånden været et kendt fænomen i mange år, men med Learning Management System er administrationen af din e-learning blevet endnu nemmere, end den var før.  

Med Learning Management System kan du slippe tøjlerne 

Learning Management system, eller LMS som det også bliver kaldt, er utrolig brugbart, når e-learning skal administreres. Med LMS har du blandt andet mulighed for at uploade e-learningmoduler, sende beskeder til brugere og angive moduler som frivillige eller obligatoriske.  

Learning Management System giver altså dig mulighed for at kontrollere virksomhedens e-learning, men LMS giver dig ligeledes chancen for at slippe tøjlerne. Så snart du har sat systemet op, kan du nemlig læne dig tilbage og lade det arbejde for dig. De smarte funktioner i Learning Management System gør, at din arbejdsbyrde med administrering af e-learning bliver minimal.  

E-learning i virksomheder 

E-learning er naturligvis at finde i skoler og på gymnasier, men e-learning er også utrolig brugbart i virksomheder. Særligt i større virksomheder kan det nemlig være besværligt at samle alle medarbejdere, hvis det gælder uddeling af ny viden. Med e-learning har alle medarbejdere mulighed for at modtage den nye læring digitalt.  

E-learning er dermed en fordel, fordi hver enkelt medarbejder kan tage kurset, når det passer bedst i deres arbejdsdag. På den måde går det ikke udover andre arbejdsopgaver. Derudover kan e-learning designes så medarbejderne selv skal tage aktiv del i deres læring eksempelvis gennem en quiz 

Tracking gemmer vigtige informationer 

Gør du brug af Learning Management System vil visse informationer blive gemt. Dette kan være informationer som medarbejdernes svar på spørgsmål, eller hvor lang tid medarbejderen var om at gennemføre sin e-learning. Denne lagring af informationer kaldes tracking. 

Tracking gør det ligeledes muligt for medarbejdere at genoptage deres e-learning, hvor de forlod kurset sidst. Således er der altså både fordele for ledere og medarbejdere, når det gælder tracking. På den måde kan LMS hjælpe med at skabe et overblik over, hvordan virksomheden samlet bruger e-learning.  

Learning Management System til mobilen 

Hvis du går fra møde til møde i løbet af dagen, har du garanteret ikke mulighed for at tjekke din computer jævnligt. I dag er dette sjældent et problem, da de vigtigste informationer ligeledes tikker ind på mobilen. Dette gælder naturligvis også LMS.  

Det mobilvenlige danske Learning Management System fungerer nemlig både på mobil, tablet og computer. Uanset hvilken gadget du har foran dig, har du altså mulighed for at tjekke, hvordan det står til med medarbejdernes e-learning. Selvom du er langt fra din computer, skal du ikke frygte at komme bagud på e-learning! 

Sikkerheden er i top 

Når der snakkes digitale systemer, kan man naturligvis ikke undgå at berøre sikkerheden. Med LMS får du et system, der har styr på både persondata og GDPR. Hosted cloud LMS gemmer data i skyen, og dermed er systemet sikret på mange måder 

Learning Management System er altså både et praktisk og sikkert system til e-learning. Her får du mulighed for at tildele e-learning til dine medarbejdere, og samtidig holde øje med deres fremgang. Fra medarbejdernes side er der ligeledes smarte funktioner og hente, og dermed er LMS den rene win-win.  

Share

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *