Sådan forbedrer du pladsen på dit elektronik


Mangler du også konstant plads til billeder, dokumenter, programmer mv.? For mange mennesker er det tilfældet, at pladsen på de elektroniske apparater formindskes, fordi billeder, dokumenter og programmer med tiden fylder mere. Her er en guide til, hvordan du kan få mere plads på din telefon og computer.

Få mere plads på din telefon

For at få mere plads på din telefon skal du sortere ud i dine billeder en gang i mellem. I dag bruger vi vores telefoner til alt muligt, blandt andet hvis vi skal huske noget bestemt, så kan vi tage et billede af det. Men når vi ikke længere skal huske på det, som vi har taget billedet af, så glemmer vi ofte at slette billedet. Mange af disse billeder ligger bare på telefonen og fylder, så derfor kan du starte med at slette billeder, som du ikke længere synes giver mening at gemme. Resten af billedbanken på din telefon kan du overføre til din computer eller til en online cloud, der kan gemme enhederne for dig. Er du bange for at miste billederne på telefonen, hvis der skulle ske noget med den, så kan du også lave en online sikkerhedskopiering, som sikrer at billederne ligger på kopien efter 10 minutter.

Minimer pladsmangel på computeren

Hvis du ofte overfører dine billeder fra telefonen til computer, så går der ikke længe før, at computeren også er overfyldt. Her kan det anbefales at investere i en ekstern harddisk, hvor du kan overføre elementerne direkte over. Der er mange forskellige typer af harddiske. Nogle harddiske har stor kapacitet, mens andre fungerer som mindre USB-stik uden stor kapacitet. De store harddiske kan være gode, hvis du ønsker at gemme sikkerhedskopieringer, større mængder af billeder mv. Derimod kan USB-stikket bruges, hvis du har brug for konstant ekstra plads. Hvis du har brug for en større mængde ekstra plads, så kan det anbefales at undersøge en cloud-løsning.

Tag den nemme løsning

Overførelser mellem telefoner, computer og harddisk kan gøres på en nemmere måde. En skræddersyet cloud løsning kan hjælpe dig med dine behov. Ved en cloud, så kan du synkronisere indholdet på din telefon og computer automatisk. Det betyder mindre arbejde til dig, mens din cloud fungerer som din eksterne harddisk, der gemmer alt dit data. Hvis du ønsker at dele din cloud med andre end dig selv, så kan dette også lade sig gøre. Du kan på den måde gøre det nemmere at samle hele husstandens billeder på en fælles cloud, så de er gemt og i sikkerhed for at blive slettet.

 

Share