Skal du have råd til flere gadgets?

Der er ingen tvivl om at gadgets er seje. De er med til at gøre hverdagen nemmere, og de kan åbne op for nye muligheder. Der bliver hele tiden udviklet nye gadgets, men fælles for de fleste er, at de ikke ligefrem er billige.

Hvordan får man råd til flere gadgets?

Hvis du spørger din mor, ville hun sandsynligvis foreslå dig, at du skal lægge nogle flere timer på arbejdspladsen. Dette er naturligvis en god idé, men hvis du allerede har en lille opsparing, er der flere forskellige måder at få pengene til at vokse på. Du har sandsynligvis hørt om kryptovalutaen Bitcoin, men vidste du, at der i starten af 2018 fandtes over 1500 forskellige kryptovalutaer?

Hvad er kryptovaluta?

Kryptovalutaer er en digital, ureguleret valutaform. At kryptovalutaer er uregulerede har ført til, at der for eksempel for Bitcoin har været meget store udsving i kursen. Der er dog nye tider for kryptovalutaer i den nærmeste fremtid. Dette skyldes, at der kommer globale, regulativer, som vil stabilisere kurserne. Derved er der ikke risiko for at tabe lige så store summer af penge fra dag til dag, og på den måde bliver investeringer i kryptovalutaer mere attraktive. Læs mere om investering i kryptovalutaen IOTA.

Share