Lær dit barn at investere penge

Hvis du har et barn med interesse for elektronik, kan det være, at han eller hun synes, at investering er spændende. Investering har for eksempel en del til fælles med computerspil. Her kan du finde ud af hvorfor.

Er dit barn vild med elektronik?

Kan du nikke genkendende til, at du har et barn, som elsker at bruge flere timer foran diverse skærme, og altid er opdateret på hvilke gadgets, der er udkommet for nylig? Den digitale udvikling er overalt, og der er mange børn, som bruger flere timer foran skærmen hver dag.

Som forældre kan det være svært at følge med i barnets interesse for elektronik rent økonomisk. Det er de færreste forældre, der har råd til at give deres børn alle de gadgets og spil, de peger på. Og dette har man som forælder måske heller ikke lyst til af helt andre opdragelsesmæssige årsager.

Investeringer

Hvis dit barn synes, at elektroniske spil er sjove, kan det være, at han eller hun også finder investering spændende. Her gælder nemlig nogle af de samme tankegange som inden for strategispil. Ved investering skal altid være et skridt foran alle andre, og man skal have is nok i blodet til at vide, hvornår det er det rigtige tidspunkt at købe og sælge på.

Desuden kan investeringer lære børn meget om økonomi. Dog er det vigtigt at sige, at der altid må være en voksen til at kigge barnet over skulderen, da man ved investeringer kan tabe mange penge, hvis det går galt. Læs mere om investeringer.

Share