7 ting der er blevet nemmere med Teknologi

 

Her er en liste over hvilke ting, der er blevet bedre pga. teknologien de sidste 20 år.

 

  1. Få fat på dine venner

Selvom mobilen var opfundet for 20 år siden, var det langtfra en vane at have den på sig. I dag har alle deres smartphone med dem hele tiden, og det er nemmere end før lige at skrive til dine venner på Messenger

  1. Bank apps

Før skulle du ned i banken hver gang du skulle betale en regning eller se din konto, måske var du en af de heldige, der havde en lille bog der blev opdateret med din konto, beløb hver gang. I dag med netbank kan du betale regninger uden du skal tænke over det.

  1. Mobile pay

Det har aldrig været nemmere at lægge penge ud for dine venner med mobilepay, før skulle man først finde en hæveautomat.

  1. At spille computer part 1

For det første var internettet virkelig dårligt i start 00’rne, internettet blev leveret via din telefon, og ofte skulle man betale hver time. Hvis nogle i huset skulle snakke i telefon, blev man nødt til at ”logge af” internettet. Det blev ændret med ADSL.

  1. At spille computer part 2

Det andet aspekt er, at computere er blevet virkelig billige i forhold til før. – bare for 6 år siden kostede en computer der ikke laggede for meget i spil over 10.000. Nu kan du få dem meget billigere. Du kan blandt andet sammenligne priser på computer og hardware dele på compware.dk.

  1. At tage billeder og redigere dem

I dag er kameraet på din telefon så godt, at de eneste der køber digitale kameraer, er professionelle eller hvis du har det som hobby. Udover det, findes der mange apps, der kan redigere billederne supernemt for dig på din telefon.

  1. Nyheder

I gamle dage var man afhængige af nyhederne hver aften, eller nyhederne i radioen for at holde dig opdateret. I dag er alle aviser online, og du får nyhederne i tæt på realtid. Udover det, bliver de største nyheder delt på Facebook. Hvilket gør du får det vigtigste at vide naturligt.

Share