Hjælp, min computer er ødelagt! Få råd til en ny nu

Der er nogle ting der er umulige at forudse, derfor kalder man det simpelthen uforudsete udgifter. Det kan for eksempel være din telefon der glipper ud af din hånd og ramler ned en beton-trappe, eller din computer der helt uden forvarsel bare giver helt op. Det er ikke alle der har en god forsikring eller mulighed for umiddelbart at dække dette tab med en buffer. Derfor er det godt, at der heldigvis findes løsninger der gør, at du kan få råd til en ny nu.  

Hvad kan jeg gøre? 

Der findes vel knapt noget værre end at stå midt i en presset arbejdssituation, med en computer der er gået ned. Teknologi er desværre ikke altid så pålideligt som vi gerne ville ønske, og derfor er det godt, at der findes gode løsninger når ting ikke går vores vej. Der findes flere muligheder til at kunne få råd til en ny computer på bare få minutter. Det samme gælder hvis ens bil lige pludselig bryder sammen – det er umuligt at forudse, men man kan hurtigt og nemt få et lån på diba. Så kan man med det samme ordne katastrofen og komme videre med sin dag.  

Studerende?  

Der findes mange studerende der bestemt ikke har råd til at dække en dyr computer eller telefon der går i stykker uden forvarsel. Som voksen kan man i mange tilfælde have en sparekonto eller en buffer med tanke på lige præcis de tilfælde, men som studerende har man som oftest noget begrænset økonomi. Derfor er det helt relevant, at man kan finde andre muligheder. SU er som de fleste ved, ikke et særligt højt månedligt beløb, og derfor er det svært at få råd til ny teknologi der ofte koster op mod eller mere end ti tusinde kroner, når man i forvejen har svært ved ar få råd til mad. Da er det godt at man kan tage et lille su lån 

Share

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *