Sådan bliver du klogere på poker

 

Poker er en type af spil, som rigtig mange mennesker holder af. Uanset om du spiller med penge eller ej, kan det være sjovt at forbedre sig og stige i rækkerne. Derfor kan du i denne artikel lære mere om, hvordan du bliver klogere på det strategiske poker.   

Læs op på emnet; pokerbøger og internettet 

Vil du gerne blive klogere på teorien bag poker, er det en rigtig god idé at læse op på emnet. Der findes nemlig utallige poker strategier, som du kan øve dig på og bruge til at forbedre dit spil. Disse strategier kan du finde i pokerbøger, men du kan naturligvis også finde dem online.  

På Spiltips kan du eksempelvis blive klogere på både poker, odds, online casino og sport i TV. Her kan du altså få fifs til, hvordan du bliver en endnu bedre spiller. Hjemmesiden kan desuden gøre dig klogere på brugbare begreber som fold, call og raise.  

Før en journal over dine pokerspil 

Hvis du gerne vil blive bedre til at forstå poker, kan det være spændende at føre en journal. Her kan du eksempelvis skrive ned, hvordan du selv spiller dine kort, og hvad effekten er, men du kan også skrive, hvordan de andre spillere spiller.  

Ved at skrive informationer om andre spillere, kan det være, at du genkender et mønster. Således kan det blive lettere for dig at regne ud, om der er tale om bluff eller sandhed. Skal du for alvor blive god til poker er det nemlig vigtigt, at du både forstår den strategiske og psykologiske del af spillet.  

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *