Er du med på den digitale bølge?

Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, har du måske hørt, at der endnu engang kan være mulighed for store økonomiske gevinster ved investering i Bitcoins.

Hvad er udviklingen inden for Bitcoins?

Efter en rekordhøj kurs for Bitcoin i december 2017, var kursen faldende over en længere periode. Nu stiger kursen endnu engang. Dette er der primært to årsager til.

For det første vil der i den nærmeste fremtid komme regulativer inden for kryptovalutaer, som vil stabilisere kurserne. Lige nu er kryptovalutaer uregulerede. Dette er grunden til, at der har været udsving på helt op til 10 procent på kursen på Bitcoin, men dette vil der altså blive lavet om på med de kommende, globale regulativer. Dette gør investering i kryptovalutaer mindre risikofyldt.

For det andet har Facebook offentliggjort, at de, sandsynligvis i 2020, vil lancere deres egen digitale valuta ved navn Libra. Dette er med til at slå fast, at de altnerative valutaer er kommet for at blive, og er således også med til at sikre fremtiden for Bitcoin.

Hvordan kommer man i gang med at investere?

Før man investerer er det vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i, hvad kryptovalutaer egentlig går ud på. Læs mere om hvordan man smartest investerer i Bitcoin.

 

Share