Spar penge på SU

ANNONCE

Når man er på SU, så er det ikke altid særligt let at få økonomien til at hænge sammen, medmindre du tager et ekstra job ved siden af studiet, eller vælger at tage SU lån. Men der findes faktisk mange små spare tips som du kan bruge for at få økonomien til at hænge sammen, også selvom du er på SU.

Her er vores bedste tips til at spare penge på SU.

Lav et budget

Det første du skal gøre, er at lave et budget som dækker alle dine udgifter og indtægter, så du er fuldstændig sikker på at du ikke kommer i minus hver eneste måned, hvilket hurtigt får dig ud i en uheldig økonomisk situation.

Gennemgå de faste udgifter

Du bør mindst gennemgå de faste udgifter en gang om året, hvor du ser om du kan få besparelser og lignende. Ring til forsikringen og se om de kan give dig en bedre pris, eller se om dit mobil selskab kan samle dine mobiler og dit bredbånd  og derved skabe en ekstra rabat, som de fleste udbydere gør.

lav en madplan hver uge

få lavet en madplan hver uge, som du handler ind til én gang om ugen, så du er sikker på altid at have mad i køleskabet, som er klar til at blive sammensat til aften. På den måde undgår du at komme træt hjem og bestille pizza, fordi du allerede har købt ind og gjort klar til den dag.

inviter vennerne hjem i stedet for at gå ud

når du skal være sammen med dine venner, så vælger mange at tage ud og spise mad, og tage i byen. Men vælg i stedet for en spilleaften, hvor i tager hjem og hygger med spil og hjemmelavede mad. Det er billigere og ofte så bliver aftenen også sjovere.

Share