Overvej outsourcing, hvis du vil spare penge 

Er din IT-afdeling for dyr i drift? Så kan du overveje at outsource den. Teamcubate er en dansk virksomhed, der stræber efter at matche mennesker med rette kompetencer med virksomheder, der mangler arbejdskraft. Ikke nok med at du finder kompetente medarbejdere – du sparer også penge i processen. Så kan du rette fokus mod kerneopgaverne i din virksomhed. 

Enhver virksomhed i vækst oplever, at det kan være svært at få alle ender til at mødes. Som iværksætter vil du typisk opleve, at selvom du ønsker at ansætte solid dansk arbejdskraft, så er vilkårene bare for svære til, at du har råd til det hele.  

Med Teamcubate kan du få råd til det hele og mere til. Ved at outsource enkelte afdelinger i din virksomhed kan du spare masser af penge uden at gå på kompromis med kompetencer og kvalitet. De ser det som deres opgave at matche medarbejdere med virksomheder, så det bedste samarbejde opnås. 

Teamcubate er en dansk virksomhed med hovedsæde i Beograd. De hjælper andre danske virksomheder med at outsource arbejdskraft inden for IT, bogholderi, revisionkundeservice og kundesupport. Det giver dig mulighed for at vækste din virksomhed med ro i maven, da du kan tage lidt flere risiciHvis du overvejer at udlicitere og outsource, så er Teamcubate den rette partner til dig. 

 

Er du iværksætter? Så overvej outsourcing med TeamcubateFoto: Unsplash 

Gode kompetencer til billige penge 

Det er dyrt at stifte virksomhed i Danmark, og der er masser af uvished forbundet med at være iværksætter. Hvis man oplever en hurtig fremgang og vækst, så kan det være svært at vide, hvor meget man skal investere. Priserne på arbejdskraft i Danmark er høje, og det er en stor risiko at ansætte for mange, som man i sidste ende måske slet ikke har behov for.  

I Serbien er prisen væsentlig lavere. Teamcubate anslår, at du kan spare op til 50% eller mere, hvis du udliciterer til Beograd. Det er en pris, der kan mærkes. Du kan altså få det dobbelte til samme pris eller det samme for det halve. Og det er lige præcis denne forskel, der måske kan blive afgørende for, om du skal udvide virksomheden eller ej.  

Hos Teamcubate specialiserer de sig som matchmaker mellem medarbejdere med kompetencer og virksomheder, der søger efter dem. Teamcubate ønsker at rekruttere de rigtige mennesker til de rigtige virksomheder, så samarbejdet forløber så optimalt som muligt. Det gælder først og fremmest inden for IT-afdelinger, men også opgaver som revision, bogholderi og kundeservice. 

Besøg dem i Beograd 

Virksomheder, der vælger Teamcubate til deres outsourcinggør det ikke alene ud fra prisen. Inden for visse områder af IT og revision, er der simpelthen mangel på arbejdskraft i Danmark. Mange virksomheder ser derfor outsourcing, som den eneste mulighed for at finde kompetente medarbejdere, og Beograd boomer på billig og kompetent arbejdskraft.  

Serbien har gennem en årrække udviklet sig fra at være et krigshærget, konfliktramt land til at være en fantastisk og kulturel oplevelse for turister såvel som bosætter. Landet har et rigtig højt uddannelsesniveau, i forhold til hvor mange penge de sætter ind, og særligt  IT-området har de masser af kompetent arbejdskraft, der søger arbejde.  

Hvis du eksempelvis står og mangler en programmør, der kan lave noget frontend-udvikling til din app eller hjemmeside, så vil Teamcubate med glæde hjælpe dig med at finde den rette medarbejder til jobbet i Beograd, da der er masser af arbejdskraft at trække på.  

Udover at have et højt uddannelsesniveau over hele befolkning har det serbiske folk også nogle af de bedste engelskkundskaber for området. Kommunikation bliver derfor intet problem, og de egner sig derfor også perfekt til opgaver inden for kundesupport og kundeservice både online og over telefonen.  

Gør smukke Beograd til en del af din virksomhed. Foto: Pixabay 

Det sker der med Teamcubate 

Teamcubate står for al rekruttering, og de gør det gratis. Når det rette match er fundet, så går en lille del af det beløb, du betaler hver måned, til fremtidig rekruttering. På den måde kan det hele løbe rundt. Fordi priserne på lønninger er så billige i Beograd, og du sparer op til 50%, er det ikke en pris, du vil mærke noget til. Snarere vil du opleve, hvordan du får meget mere for pengene ved at udlicitere arbejdskraft dertil.  

Efter matchet er fundet og etableretoverlader Teamcubate kontakten til medarbejderen til jer. I har dermed fuld kontrol over dem, I ansætter gennem dem, og de ønskerat medarbejderne bliver integreret fuld ud som en del af jeres virksomhed, uanset om det er fuld tid eller freelance 

Teamcubate tager gerne imod besøg, så tag flyet ned, det ligger blot et par timer fra København. Så kan I lære jeres fremtidige medarbejdere bedre at kende, mens Teamcubate står for alt det besværlige med hotel og fly og lignende. Det har aldrig været lettere at outsource, så overvej om ikke det skal være en del af din virksomhed i fremtiden. 

    

 

 

 

  

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *