Iværksætter på farten

Har du et arbejde hvor du tit skal have computeren med på farten? Det kan være svært at holde styr på det hele, og lever du af at arbejde foran computeren er det smart med en taske, hvor du kan have det hele med og samtidig have styr på tingene. 

Den smarte taske

Som iværksætter er man tit på farten, så kender du måske det, at når der skal pakkes, så bliver computeren oftest pakket i en taske for sig, og resten af oppakningen i en separat taske. Jo flere tasker man pakker i, jo mere er der man skal holde styr på på farten.

Men hvorfor ikke nøjes med at pakke i en taske? Med en rejsetaske kan du pakke computeren ned sammen med resten af din oppakning. Så slipper du for at holde styr på flere tasker, når du skal på forretningsrejse eller hvor turen end går hen.

Der er et styr udvalg af rejsetasker på denne webshop, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Time is money sagde en klog mand engang

Tid er penge, og det er noget af det første man lærer på en rejse som iværksætter. Når du skal til møde, eller en tur til tandlægen, så mister du lige de timer i døgnet, du ellers kunne have brugt på at lavet proaktivt arbejde til næste kampagne eller opsætte nye ting.

En ting der tager enormt meget af ens tid, når det kommer til reelle arbejdsopgaver er tekst til hjemmesiden eller oversættelse af en webshop.

At lave det helt rigtige content og skabe den rette værdi for lige præcis din målgruppe er en kunst i sig selv. Om end det handler om det reelle content på din hjemmeside, eller om det er indholdet i din PPC kampagne. Så skal det stå knivskarpt og derfor kan eksperthjælp godt betale sig. Se det som en investering!

Share