Få lidt mere luft i sommerferiebudgettet

ANNONCE

Sommeren står for døren og det betyder ferietid for de fleste. Ligemeget om du skal rejse til fjernere himmelstrøg eller skal nyde godt af den lokale natur og kultur i Danmark, kan det være rart at have lidt ekstra penge at forsøde tilværelsen på ferien med.
Selvom du ikke har lyst til at få et ekstra job, kan du sagtens tjene lidt ekstra uden det store besvær.

Sælg ud
Gennemgå dine ejendele og sorter alt fra, som du ikke bruger mere. Tøj som du ikke kan passe eller du ikke føler dig godt tilpas i, elektronik som du ikke anvender mere, legetøj som børnene er vokset fra og køkkenudstyr som du har flere af kan alt sammen sættes til salg og indbringe større eller mindre beløb.
Når du er i gang med at tage stilling til, hvad der skal sorteres fra, kan det være du falder over nogle ting, som er fine men trænger til en kærlig hånd. Du kan hurtigt fordoble værdien af et gammelt møbel, hvis du giver det en omgang maling, et par nye greb eller sliber det ned. Det kan godt tage lidt tid at sætte møbler i stand, men du kan også gøre det til en hyggelig beskæftigelse, som du kan lave sammen med din partner eller dine børn.
Når du har brugt en masse tid på at sortere og sætte i stand, er der flere måder, du kan få solgt dine ejendele på. Du kan arrangere et åbent hus for venner, familie og naboer, hvor de kan komme og købe dine ting. Du kan tilmelde dig et loppemarked, hvor du kan sælge dine ting. Eller du kan sætte dem til salg på diverse salgshjemmesider, hvilket er gratis og nemt. Dog skal du huske at få taget nogle ordentlige billeder, som retfærdiggør det, du gerne vil sælge, da der ellers sjældent er interesse for det.

Bliv bud
Et andet tiltag, som kan skaffe dig lidt ekstra mønter til ferien, har en motionsbonus. Så længe du kan lide at bevæge dig, kan du hurtigt cykle dig til flere lommepenge. Der findes efterhånden et hav af takeout-steder og supermarkeder, som benytter sig af bude til at transportere deres varer rundt. Hos mange af stederne kan du hurtigt tilmelde dig og så bare cykle et par opgaver, når lige du har lidt ekstra tid. Det er fleksibelt, godt for sommerformen og samtidig gør du folk glade, når du kommer med det, som de har bestilt.

Share