Kom i form med hjælp fra apps

ANNONCE

Drømmer du om at komme i bedre form, men mangler du samtidig tid til at rent faktisk at gøre noget ved det, kan det være, du skal læse med her.
Sociale medier lader os tro, at man skal trække i træningstøjet hver dag og leve udelukkende af smukke salater og vand med citronskiver i for at blive slank og smuk. Men det er langt fra sandheden. Du kan sagtens optimere din sundhed og komme i god form, uden det skal gå ud over din tid med familien og vennerne.

Lav korte, effektive træninger
Der er mange, der ikke kan overskue at melde sig ind i et træningscenter, fordi det virker uoverskueligt og tidskrævende. Men det er ikke en nødvendighed at have et fitnessabonnement for at komme i god form, du kan sagtens spare penge uden at gå på kompromis med din sundhed. Vi kender alle til muligheden for at løbe sig en tur, men der er masser af andet at tage sig til, hvis man gerne vil have pulsen op eller udfordre musklerne uden for et træningscenter. Der findes et hav af apps med træningsprogrammer, du kan udføre derhjemme, i parken eller på stranden og er træningerne intense nok, behøver de ikke tage så lang tid. Du kan gå systematisk efter træningsapps, som holder deres programmer korte. Nogle apps går op i, at det maximum må tage syv minutter, hos andre varierer det. Men husk på at hvis du kun vil træne kort tid ad gangen, må du indstille dig på at give den fuld gas i hele tidsintervallet. Der er ikke plads til mange hvil, hvis du kun vil træne for eksempel syv minutter ad gangen.

Prioriter din træningstid
Når man befinder sig bedst med korte træninger, er det alfa og omega at udføre sine træninger regelmæssigt. Du bliver nødt til at prioritere tiden til at få gjort det, da en enkelt kort træning om ugen ikke rigtig batter på sundhedsfronten. Find ud af hvornår det er nemmest for dig at få trænet og læg det så ind i din kalender som en aftale med dig selv. Det er ligemeget om det fungerer bedst for dig at træne i stuen om morgenen, inden du går i bad og spiser morgenmad, eller om det er mest optimalt efter aftensmaden, når børnene er blevet puttet, bare du får det gjort. Hvis du over en længere periode holder dig selv op på at få trænet på et bestemt tidspunkt, skal det nok hurtigt blive en god og sund vane.

Share