5 apps som kan ændre dit liv

ANNONCE

 

Mobilen er noget af det mest fantastiske, som der er sket for menneskeheden, hvis den bliver brugt på den rigtige måde. Du kan fokusere på alt det negative, eller du kan fokusere på, hvordan den kan skabe et bedre liv for os.

Her vælger vi at se på det positive, så hvis du har en negativ holdning til apps, så skal du hente dem, som vi nævner i dette indlæg.

Headspace

Den første er Headspace, som er en helt igennem fantastisk app, som hjælper dig med at meditere. Der er masser af meditationsapps derude, men der er ingen af dem, som virker så godt som Headspace.

Det skyldes, at den er lavet til mainstream brug, så alle kan komme i gang med det. Ofte vil meditationen kun vare mellem 10-20 minutter. Det kommer helt an på, hvor lang tid du har. Det gode ved det er, at du altid har 10 minutter til at lave mediation og ved hjælp af denne app, begynder du på at gøre det dagligt.

Meget nyt forskning tyder på, at meditation kan hjælpe på en travl hverdag, og det kan endda nedbringe stress, angst og andre lignede psykiske sygdomme.

MyfitnessPal

Det er en kalorietæller. Hver gang du har spist noget, så skriver du det ind i app’en, og så holder den styr på, hvor meget du har spist den dag.

På den måde bliver det langt lettere for dig at tabe dig, da du hele tiden har fokus på, hvad du har spist. Hvis du har lyst til et stykke kage, kan du slå det op i app’en, og så ved du, om du har forbrændt nok energi til at spise en kage.

Den sætter fokus på ens kost, og den kan også fortælle dig, hvis du har spist for lidt.

Brain.fm

Det er på nogle måder samme koncept som Headspace og så alligevel slet ikke. Ideen er, at lyde påvirker vores hjerne så ved hjælp af disse lyde præsterer du bedre.

Først vælger du, om du vil fokusere, slappe af eller sove. Hereftet tager du nogle høretelefoner på og så går du i gang med at gøre det, som du har besluttet dig for. Det virker især godt, hvis du skal arbejde eller tage en powernap.

SleepCycle

Vi har tidligere skrevet om denne app, men vi synes, at den er så god, at vi vil skrive om den igen. SleepCycle har to funktioner. Den sørger for at vække dig, når du ikke er i din dybe søvn. Samtidig giver den dig data på, hvor godt du har sovet hele natten.

På den måde kan du hele tiden forbedre din søvn. Du kan endda tage noter til, hvad du har lavet på en given dag. På den måde kan du finde ud af, hvordan forskellige ting påvirker din krop. F.eks. koffein efter et bestemt tidspunkt.

PowerNap

Samme firma, som har lavet SleepCycle, har også lavet en app til at tage en lur. Mange oplever, at de vågner groggy op efter en lur, og derfor kan de ikke lide at tage lure. Men sådan behøver det slet ikke at være.

PowerNap sørger for at vække dig, inden du kommer ind i din dybe søvn. På den måde får du energi af din lur fremfor at føle dig træt.

Vi har fundet disse apps i samarbejde med https://smslaaner.dk/.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *