Sådan vælger du en ny computer

ANNONCE

 

Det kan ofte være lidt af en jungle at vælge en ny computer, så derfor tænkte vi, at vi gerne vil hjælpe dig lidt på vej med nogle gode råd.

Hvad skal du bruge den til?

Det første, du skal spørge dig selv om, er, hvad du skal bruge computeren til. Er det kun til at lave lektier og være på sociale medier? Eller vil du også gerne kunne game på den.

Mange vælger f.eks. MacBooks, og så bliver de skuffet over, når de finder ud af, at det ikke er en særlig god computer, når det kommer til at game, da der nærmest ikke er nogle spil til den.

Men en MacBook er en god computer, hvis du laver meget grafisk arbejde, så du skal selv finde ud af, hvad det egentlig er, at du skal bruge den til. Ulempten ved en MacBook er også, at den er langt dyrere end mange andre computere.

Det skal dog siges, at det også skyldes, at Apple laver nogle gode hurtige computere til deres formål.

Hvis du skal have en MacBook, skal du dog regne med, at du skal bruge flere penge. Det samme skal du også regne med, hvis du skal have en gamercomputer. Så skal du i hvert fald have et lån eller bruge hele din opsparing. Lån penge her.

Bærbar eller stationær

De fleste vil nok bare gerne have en bærbar, da de kan tage den med alle steder. Men en stationær har den fordel, at den er langt mere kraftig, og du kan få den for færre penge. Så hvis du skal have en meget kraftig computer, kan der være mange gode grunde til at vælge en stationær i stedet.

Hvis du ved, at du skal bruge din computer på dit kontor eller derhjemme, så er en stationær et virkelig godt valg. Alle gamere vælger helt klart at få en stationær, da de får et powerhouse af en computer.

Ulempen ved en stationær er, at du ikke kan tage den med nogle steder hen. I hvert fald ikke på en særlig handy måde. Men her vælger mange at have en tablet, som de så kan tage med. På den måde kan du sagtens have en stationær og til møder osv., tager du blot din tablet med. Dette er en utrolig god metode at gøre det på.

Chromebook

Før kunne du kun vælge mellem Windows og Mac. Nogle enkelte havde Linux, men du kunne ikke købe nogle computere med det på, så Linux er mere en livsstil.

Men nu har Google også lavet computere. Deres nyeste hedder Google Pixelbook. Ideen bag Googles computere har været, at de ikke behøver særlig meget plads, da du alligevel kun bruger din computer online.

Så den kan være et godt supplement til din hjemmecomputer, eller hvis alt du laver er online, så er den også et godt valg. I dag kan du godt tilgå flere af programmerne offline, da Google har regnet ud, at det ikke er særlig sjovt, hvis nettet ryger, og du så ikke kan tage noter.

I sidste ende handler dit computervalg om, at du finder ud af, hvad det er, at du skal bruge en computer til.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *