Powerbanks – Hold strøm hele dagen

ANNONCE

 

Da smartphones kom på markedet betød det også slutningen på en era hvor mobiltelefoner ikke skulle oplades hver dag. Men ser du film på din mobiletelefon eller tablet har du sikkert også bemærket at de ofte kun holder strøm i få timer når de belastes og så er der langt hjem til laderen hjemme ved sengen.

Løsningen er powerbanks og de findes i alle former og størrelser. Lige fra de små kreditkort der kun har en halv opladning til telefonen til de store der er på størrelse med en lille bog og som kan oplade din macbook 2 gange inden de er tomme.

 

En powerbank til alle formål

Vi talte med butikken Powerbanken.dk for at finde ud af hvem deres kunder egentligt er og svaret var tæt på at være alle. Produkterne er til gengæld begyndt at blive specialiserede så dem der skal bruge deres powerbank til at oplade mobilen i naturen også kan købe solceller til at lade batteriet op og dem der skal bruge en helt lille enhed til håndtasken kan få dem i smarte designs og overskuelige størrelser. Der er efterhånden en powerbank til alle formål, lige fra den robuste der er vandtæt til dem med et ydre i filt der kan ses til modeshows.

Heldigvis er der også et stort udvalg af powerbanks der ser godt ud, har en overskuelig størrelse og en rimelig pris. Dem der kan være i tasken og både kan bruges til din iPad eller et par mobilopladninger når i har ungerne med.

 

Se efter Wh når du køber

Som de nørder vi er talte vi lidt med andre forhandlere af powerbanks og det viste sig at det var meget normalt at der bliver solgt falske powerbanks i Danmark. Åbnede du pakken ville du simpelthen se at batterierne der er monteret ikke svarer til det der var oplyst på pakken og det handler i stor stil om at fabrikkerne forsøger at snyde køberne og spare penge.

Når du køber en powerbank idag står kapaciteten ofte i mAh hvilket står for hvor mange milliampere batterierne kan levere i en time, men de glemmer at skrive hvor mange Volt batterierne er på og uden den info kender du slet ikke kapaciteten.

Derfor skal du istedet sammenligne det der hedder Wh som står for Watt hours eller Watt timer på dansk. Det er blevet et lovkrav ved f.eks. laptops så man let kan sammenligne hvor store batterierne er i de forskellige enheder.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *