Gadgets kan være med til at skabe en bedre verden.

Gadgets som skaber en bedre verden

ANNONCE

 

Vi er vant til, at gadgets gør vores hverdag lettere. Ældre vil måske sige, at gadgets ikke gør vores liv lettere men blot gør, at vi kan spilde vores tid på nye måder. Det kommer nok an på øjnene, som kigger på det. Her på siden synes vi, at der findes masser af gadgets, som gør vores liv langt bedre, end det har været tidligere.

Med det er altid vigtigt at stoppe op og overveje, om gadgets skaber en bedre verden. Du kan starte med at tænke på de gadgets, som du allerede bruger i dag. Det er altid vigtigt at prøve at skabe en bedre verden gennem tiltag.

Selvfølgelig er det nok ikke dem alle sammen, som gør det. Men der er da helt klart nogle, som gør.

Pas bedre på dine børn

Det er muligt at dine bedsteforældre griner af dig, når børnene skal ind i deres autostol. Men der er ingen tvivl om, at nutiden er langt mere sikker for børn, end den nogensinde har været. Det betyder også, at mange snakker om curlingbørn.

Vi er tiltaler for, at du lader dine børn lege, men der er ingen grund til ikke at benytte de redskaber, som både kan beskytte dit barn, samtidig med at dit barn får lov at udfolde sig.

F.eks. kan du sætte en tracker på deres mobil, så du kan holde øje med, hvor de er henne. Det er op til dig som forældre at afgøre, hvor gamle dine børn skal være, før du snakker med dem om det. Men hvis du har giver dem en mobil, når de er seks, så er det en god idé at sætte en tracker på, så du ved, hvor de er henne. Det er jo heller ikke sådan, at du sidder og tjekker det hele tiden.

Vi har allerede brugt gadgets til børn i mange år via babyalarmer, som fortæller os, når vores barn græder. I starten var det en form for dårlig walkietalkie, som kun virkede den ene vej. I dag kan du sætte dem sammen med din mobil og lyden er også blevet langt bedre på dem nu. Du kan endda undgå vuggedød osv. i dag. Det er der næppe nogle, som ikke synes, er en god idé.

Hvor er hunden henne?

Især hanhunde har det med at løbe væk, hvis de får muligheden. Her er det smart, at du kan benytte et hundehalsbånd med gps.

Det gør, at du hurtigt kan finde frem til din hund. Det er både godt for din hund, da den ikke risikerer at komme ud for et uheld. Men det er også godt for andre mennesker, da det kan være skræmmende at møde en fremmed hund.

Det er muligt, at din hund ikke gør dig noget, men i fremmede omgivelser kan det alligevel godt være, at den bliver nødt til at bide fra sig. Derfor er det en god idé, at du hurtigt kan finde din hund.

Senere kommer vi helt sikkert med langt flere smarte gadgets, som skaber en mere sikker verden for os alle sammen.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *