Kan gadgets gøre os rigere?

Vi er vant til, at gadgets mest er noget, som vi kan bruge til at have det sjovt, hvis vi f.eks. køber en drone. Flere er også begyndt at benytte fitbit eller lignende gadgets, så de kan holde øje med, hvor meget de bevæger sig på en dag, eller hvor godt de sover.

Samtidig oplever vi hele tiden, at vores mobiler indfører flere af disse funktioner, da mange af os ikke har lyst til at rende rundt med en række devices og gadgets. Det er simpelthen lettere for os, hvis vi kan nøjes med vores mobil, som vi allerede har med os overalt.

Men når det kommer til penge, er det få af os, som tænker over, om man kan benytte gadgets til at tjene flere penge, investere sine penge, spare op osv.

Selvfølgelig har vi set udvikling, da en bank som Danske Bank indførte MobilePay og i dag benytter alle det. Det har gjort det endnu mere ligegyldigt ikke at have kontanter på sig. Men det er ikke sådan, at de lavede deres helt egen gadget til det, for det havde nok været væsentligt overkill. Men det er spændende, om flere finansielle virksomheder kan finde på at bevæge sig over i den teknologiske verden i fremtiden og simpelthen begynde at se sig selv som FinTech virksomheder fremfor finansielle institutioner. Selvfølgelig vil det nok skabe øget pres på mindre banker, ligesom det gjorde, da vi oplevede den seneste økonomiske krise.

Så det virker ikke til, at der er nogle gode gadgets på markedet i dag,  som kan hjælpe dig med din økonomi. En ekstrem gadget kunne f.eks. give dig stød, hvis du fik lyst til at foretage et impulskøb.

Vores råd. i øjeblikket hvis du gerne vil tjene flere penge og benytte gadgets til dette formål, ville være, at du fokusere på de psykologiske fordele ved at være i godt humør. Fitbit er her en virkelig god gadget, for hvis du når dine mål hver eneste dag, så bliver du også et lykkeligere og sundere menneske. Det gør, at du har mere overskud i din hverdag, og derfor bliver det også lettere at opnå succes i dit liv. Det er nok mest på den måde, du skal se på gadgets lige i øjeblikket.

Undgå gadgets som giver dig dårlig samvittighed, fordi de vil kun give dig en kortfristet glæde, inden du oplever at blive i dårligt humør. Der var mange der fik købt en drone da det var på højdepunktet, men når man ikke længere bare må flyve med dem er det en dyr ting at have stående i garagen.

Det er stadigvæk mobil, tablet og en laptop, som nok er de værktøjer, som er vigtigst for dig, som gerne vil nå mere i sin hverdag. Det virker simpelt at sige, men husk på at det ikke er så mange år, at en mobil kun var til at ringe på, og en tablet slet ikke eksisterede i samme form som i dag. Så måske kommer der snart noget nyt spændende på markedet.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *