Hyggelige vinteraftener

ANNONCE

Dette efterår har indtil videre været så mildt og varmt, at det sikkert kan komme til at føles som om vi bevæger os direkte fra indian summer henimod vinter.

Mens vi nyder solen og det faktum at man faktisk stadig kan sidde og nyde en kop kaffe udenfor uden at fryse, nærmer de kolde vintermåneder sig med hastige skridt, og vil man kan så småt begynde at overveje hvilke hyggelige aktiviteter og projekter man kan kaste sig ud i.

En klassiker til de mørke vinteraftener hvor man ikke har lyst til at gå udenfor en dør, er at se en god film. Der er helt sikkert en lang række film, som du gerne vil se men ikke har fået set endnu. Ofte sker der dog det, at man kommer hjem fra arbejde og har lyst til at se en film men ikke lige kan komme i tanke om hvad det nu var man fik anbefalet forleden, og ender med at se noget tilfældigt på tv. Her er det en god idé at skrive det på en liste hver gang du hører om en film, du godt kunne tænke dig at se – det er en god måde at sikre sig både hygge og kulturelle oplevelser hjemmefra sofaen.

Interesserer du dig for musik, kan du ligeledes lave en liste over albums du gerne vil lære at kende eller genlytte henover vinteren. Nu til dags laver vi ofte flere ting på én gang, men det er værd at huske på magien ved blot at lytte til musik uden at foretage sig andet. Det er både sundt og afslappende at give et album opmærksomhed det fortjener.

Kan du lide at spille computerspil er vinteren også din ven. Du kan rigtig dykke ned i computerspillenes eventyrverden uden dårlig samvittighed når solen alligevel er på vinterferie. Har du en mission om at træne dig op til gaming-turneringer, kan du sætte dig for at blive rigtig rutineret.

Generelt er vinteraftener som skabt til at spille spil, om det er digitale spil på gadgets eller gammeldags brætspil. Er man et konkurrencemenneske kan man med fordel arrangere fx en backgammon-turnering for familien eller vennerne. Det er en god og hyggelig substitut for sommerens kongespil og petanque.

Til alle de ovennævnte aktiviteter er det selvfølgelig alfa omega at man pakker sig godt ind i et tæppe og drikker varm kakao til – så er vinteren faktisk slet ikke så slem.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *