Hjælp til at blive stor på Youtube

ANNONCE

 

Youtube er en af de mest besøgte søgemaskiner i verden, og det har også gjort, at mange i dag har gjort Youtube til deres karriere. Måske har du gået og tænkt i samme baner, om du ikke kunne dele din viden om et bestemt emne.

 

I dag er det vigtigt, at du har god elektronik bag, når du skal have en succesfuld Youtube kanal, da alle er vant til en høj kvalitet, når det kommer til Youtube. Det er grunden til, at det er så vigtigt, at du har alt det rigtige udstyr.

Start evt. billigt

Om du kan starte billigt, kommer også meget an på hvilken slags kanal, som du gerne ville starte. En gamingkanel kræver f.eks. noget software, så du kan optage din computerskærm, samtidig kræver det også en god computer, som du rent faktisk kan game på.

Har du ingen af delene, kan det godt blive dyrt at gå i gang med denne slags kanal. Hvis du vil filme nogle simple videoer, hvor du deler din viden, så kan du altid starte med at dele videoer fra din smartphone. De fleste af os har en mobil, hvor vi kan optage lyd og HD billedekvalitet.

Ofte kan den mikrofon, som du fik med, da du købte mobilen, være rigelig. Hvis din kanal vokser, kan du altid udvide med noget bedre udstyr.

Køb et godt kamera

Hvis du har pengene til det, bør du allerede fra starten af investere i et godt kamera. På den måde får du langt bedre videokvalitet. Det er stadigvæk HD som med din mobil, men du vil stå langt skarpere.

Med daglige vlogs, videoer om dit liv, sørger et godt kamera for hele tiden at zoome ind på dig, så dit fokus kan være på at optage. Et godt videokamera koster en del, så hvis du ikke har råd til det, kan det være, at du skal have et tilskud. Lån penge er en mulighed, hvis du ikke ellers kan købe det.

Husk lyden

Mange køber et flot kamera uden at tænke på lyden, og det er noget af det dummeste, som du kan gøre. Faktisk er lyden ofte vigtigere end selve kameraet, da din mobil kan optage i HD.

Dårlig lyd gør det forfærdeligt at se en Youtube kanal, så hvis du skal vælge mellem et dyrt kamera eller bruge pengene på god lyd, så bør du starte med den gode lyd. Hvis du gamer, kan du købe et headset, som alligevel er det, som du også bruger, når du spiller mod andre.

Ved daglige vlogs skal du have noget lyd, som kan holde til, at du hele tiden har det med på farten. Nogle mikrofoner tager alt lyd ind, men du skal have en, som kun har fokus på dig. Dvs. et som godt kan forstå forskel på de lyde tæt på og langt væk.

Med god lyd og flot billedekvalitet er du klar til at indtage Youtube. Nu er det kun op til dig, om du skaber indhold, som andre kan lide at se på.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *