3 gadgets som gør din børneopdragelse lettere

ANNONCE

 

Vi ved godt, at det ikke altid er populært, at man siger, at man bruger gadgets til at opdrage sit barn. Men sandheden er, at vi alle sammen gør det engang imellem.

I sidste ende handler det om, hvor meget man gør det. Hvis du stadigvæk har stimulerende samtaler med dit barn, så er der intet problem ved, at du også nogle gange lader dem lege med en gadget.

Hvis du har brug for nogle af disse ting, men ikke har råd til det, kan du altid overveje et lån 15000 rentefrit for at supplere din økonomi. For at det er rentefrit skal du betale det af inden en vis periode. Husk altid at læse om det.

iPad vinder altid

IPad’en er nok en af de mest udskældte værktøjer, som de fleste bruger som en led af deres børneopdragelse. For nogle voksne er den sikkert blevet en sovepude, da det er let at placere sit barn foran en iPad.

Men hvis du bruger iPad’en på en god måde, så kan den godt være med til at stimulere dit barn. De kan spille sjove computerspil, hvor de lærer matematik eller sproget. Mange børn bliver også hurtigere gode til engelsk i dag, fordi mange spil er på engelsk.

På lange bilferier eller steder hvor forældre har brug for ro, der kan du også altid sætte en film på iPad’en og give dem til børnene. På den måde får forældre et lille afbræk.

Vi siger ikke, at I hele tiden skal bruge en iPad, men nogle gange kan det være dejligt at gøre, hvis der er behov for ro.

Mange unge børnefamilier låner penge til en iPad, fordi den bare er noget, som man simpelthen ikke kan undvære. F.eks. med et hurtig lån med sms-lån-hurtigt.dk.

Virtuel Assistent

Alt fra Amazon Echo til Googles virtuel assistent gør din hverdag lidt lettere. Du kan sætte musik på for dit barn ved at sige det til den.

Det er især rart, hvis du læser godnathistorie sammen med dit barn, og du ikke vil rejse dig op for at sætte noget musik på. For hvis dit barn er tæt på at falde i søvn, er det tit en god idé med noget natmusik. Du risikerer at starte forfra i godnatlæsningen, hvis du rejser dig op, inden dit barn sover.

Du kan også bruge den til at slukke lyset i børneværelset. På den måde kan du starte med at have alt lys tændt på børneværelset, og efter noget tid slukker du alt andet lys end læselampen. På den måde bliver dit barn mere træt.

Når dit barn bliver ældre, kan han eller hun selv sætte musik på, tænde fjernsynet eller slukke lyset. Det er især smart med fjernsynet, da en fjernbetjening hele tiden bliver væk.

Robot

Til sidst vil vi gerne slå et slag for, at dit barn får den sejeste gadget. Nemlig en robot. Der findes allerede en række robotter, som er lavet til børn. De er ikke så avanceret endnu, men der sker så meget hele tiden.

Om ti år vil vi kunne få nogle robotter, som kan stimulere dit barn med samtale. Lige nu kan dit barn få robotten til at gøre ting ved at sige det til den. Det er tit en god måde at lære dit barn at snakke på.

De fleste robotter forstår kun kommandoer på engelsk, men det betyder bare, at dit barn lærer engelsk hurtigere.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *