Tech-tips til dig der er på farten!

ANNONCE

Julen er højtid for hjemlig hygge – men vi rejser også en hel del, både i bil, bus, tog og fly, når vi skal hjem til familien eller til nytårsfesten! Og snart kommer januar og februar med skiferie eller velfortjente strandferie. Men batteriet løber nemt tør, når du er på vejs – og hvad skal du tage med i den proppede rejsetaske? Her bringer vi en bunke tips til, hvordan du går en travl periode på farten i møde.

 

Er du opdateret på underholdningsfronten? Når du sidder undervejs i transport er det afslappende og dejligt at have lidt at smile af eller at få ny viden og inspiration. Lav en playliste hjemmefra med din yndlingsmusik og sørg for at have downloadet nye afsnit af dine yndlingspodcasts – find evt. ny inspiration her. Så slipper du for at bruge data på udlandsturen og underholdningen er sikret til ventetiden. Tjek desuden op på din datamængde – betaler du for mere end du får? Det kan altid betale sig at lave en sammenligning mellem de forskellige udbydere! En god og overskuelig sammenligningsside, der kan anbefales er Mobilos.net – her kan du ved detaljeret søgning finde det dataabonnement, der passer perfekt til dig og dit behov.

 

Hvis du kører i bil, så sørg for guds skyld at få anskaffet dig et godt Bluetooth-headset, så der er styr på trafiksikkerheden! Du slipper desuden for flagrende ledninger, der vikler sig ind i sikkerhedssele og lignende, og du kan trygt lægge smartphonen fra dig uden at frygte at den falder ned ved et pludseligt ryk.

At gå den ledningsløse vej er desuden et dyrebart råd til alle vinterrejsende, for du har jo både halstørklæde, hue, jakke og ikke mindst rejsetasker, som du ofte skal have af og på. Særligt juletransporten i offentlige transportmidler er selvsagt en presset situation med larm og besvær, så vær da lidt god ved dig selv og find nogle høretelefoner, der har noise-cancelling funktion.

 

Sidst men ikke mindst – batteriet på din smartphone holder jo desværre ikke evigt på én opladning, og slet ikke hvis du har den fremme på hele rejsen! Vi bruger helt automatisk smartphonen mere, når vi er undervejs – både fordi det er en kilde til underholdning med surfing, musik osv, men også fordi man lige skal ringe og skrive til mutter angående ændret ankomsttid eller give vennerne en update om, hvor langt man er nået. Først og fremmest så sæt din telefon i batteribesparelses-mode og luk alle de vinduer, du har stået åben. Slå wifi og Bluetooth fra, så telefonen ikke bruger unødig energi på at søge efter netværk, som du alligevel ikke kan oprette forbindelse til.

Hvis du ikke kan holde fingrene fra mobilen og din batteri-power forsvinder som snefnug på en lun dansk vinterdag, så anskaf for guds skyld en powerbank! Det kan virke som en besværlig ekstra ting at have med i en i forvejen proppet taske – men det kan virkelig være en gave på en lang tur og de fås efterhånden i alverdens lækre og praktiske designs.

Share