Tech der giver grønne fingre

ANNONCE

Havearbejde og tech lyder måske ikke som den mest indlysende kombination, men når du først hører om de opfindelser jeg vil tale om i denne artikel har du lyst til at hoppe ud med det samme og investere i gadgets til gaven.

Robotplæneklipperen

Det danskerne bruger ultimativt mest tid på i haven er at slå græsplænen, men tænk hvis de 100+ timer du bruger på det hvert år istedet kunne bruges til at drikke øl og grille?

Det er lige netop hvad en robotplæneklipper kan tilbyde og når den først er monteret er der ikke meget vedligehold.

Den automatisk grillrenser

En af de værste opgaver ved at griller er unægteligt at gøre grillen ren. Heldigvis kan du let købe en lille robot med stålbørster som ben der kan rense din grill imens du gør bøfferne klar.

Det er tilmed en af de billigste robotter du kan købe og så slipper du for at tænke på rengøring af grillristen igen.

Let havevanding

En af hemmelighederne bag en sund græsplæne er at den skal vandes i perioder med meget tørke. Ellers vil den pletvis gå ud eller blive så svækket at ukrudt let kan gå ind og få overtaget, et problem du kun kan løse ved at lægge en ny plæne.

Det er dog de færreste der gider at opsætte og flytte en række havevandere de uger om året hvor der er behov for vanding, men det kan heldigvis løses med automatiske sprinklere som du oveni kan koble til en timer og en fugtighedsmåler så de tænder når jorden i græsplænen når under en bestemt fugtighed.

Det eneste du skal sørge for er at tømme anlægget om efteråret og tænde op for det igen om foråret når frosten er ude af jorden. Og hvem syntes ikke at det er sjovt at kunne styre ens vandingsanlæg over smartphonen eller aflæse fugtigheden i jorden?

Share