Køb mere – og spar penge!

ANNONCE

… Eller sådan næsten, i hvert fald! Rigtig mange virksomheder inden for et væld af brancher benytter sig af såkaldte loyalitetsprogrammer i et forsøg på at fastholde deres kundeskare og skabe trofaste kunder. Mens disse ordninger for år tilbage typisk foregik via fysiske klippekort-formater, kører loyalitetsklubber i dag via apps.

 

Hvis du eksempelvis er typen, der så godt som altid smutter forbi kaffebaren for at tage en latte to-go med på farten, inden du rammer kontoret, så meld dig med fordel ind i Espresso House’s kundeklub. Når du har købt 9 kopper kaffe, får du den 10. gratis. Du får desuden gratis kaffe på din fødselsdag og du modtager løbende tilbud tilpasset dig – what’s not to like?!

 

Det kan også være, at du er rejse-entusiast, der sover med passet under hovedpuden. Så opret en profil på hotelsitet Hotels.com, så du kan opspare point til en gratis overnatning. Du vil optjene point hurtigere, end du lige regner med, og desuden får du jævnligt skarpe medlemstilbud direkte i din mailbox.

 

Måske er du storforbruger af produkter fra beautygenren såsom hudprodukter, make-up. kosttilskud og hårpleje. Så meld dig ind i Club Matas, hvor du samler point ved hvert køb, som du kan bruge i deres store og alsidige pointshop.

 

Som de fleste andre holder du nok også at at shoppe budgetvenligt tøj til både dig selv og ungerne? Hent H&M’s app og få skarpe medlemstilbud, rabat via købs-optjente point og altid gratis fragt på samtlige onlineordrer.

 

Ovenstående er bare et lille udpluk af alle de fordelagtige loyalitetsprogrammer, som du kvit og frit kan tilmelde dig. Hvis du trods rabatter og opsamlede point stadig synes, at det er svært at få privatøkonomien til at hænge sammen, så kan du undersøge dine lånemuligheder hos laaneberegneren.dk Ofte findes der en nem og hurtigt løsning, så du kan få råd til lige det, du går og drømmer om nu og her.

 

Husk også på, at der findes nemme sparetips, som du relativt let kan etablere i din hverdag. Køb for eksempel stort ind og lav mad til flere dage i streg, så du undgår madspild. Sælg ud af de ting, du ikke bruger og tag cyklen fremfor bilen – du sparer både benzin eller billetter, du skåner miljøet og så får du helt gratis motion.

Share