Simple gadgets der gør madlavningen lettere

ANNONCE

 

Det er ikke altid, at det kun er de store gadgets, som gør stort forskel, når det kommer til at lave mad. Meget af tiden er det de helt simple ting, som er med til at gøre det lettere for os at lave mad.

Med sider som https://romanovich.dk/ har det aldrig været lettere at lave mad, da du blot finder den opskrift, som du gerne vil lave og herefter går du bare i gang. Så de fleste af os vil gerne lave maden selv fremfor bare at bestille den et sted.

Det er grunden til, at den slags sider bliver mere og mere populære, fordi vi gerne vil udfordre os selv, men derfor er det rart at få noget hjælp fra diverse gadgets.

En af de bedste gadgets er nok også en af dem, som de fleste allerede har. Nemlig en tablet. Det smarte ved den er, at du kan have den i dit køkken. Vi vil ikke anbefale dig, at du bare har den på dit køkkenbord, for så kommer du let til at spilde over det hele. I stedet for skal du anskaffe dig en holder til den, som du kan sætte op på din køkkenvæg. Fordelen ved det er, at når du så laver mad, finder du opskriften frem og så placerer du din iPad på væggen. I dag med Siri kan du altid få den til at læse opskriften op for dig, og du kan også bruge din tablet til at sætte en alarm osv. Ja faktisk helt uden at du behøver gøre andet end at sige det til din tablet.

Det virker måske ikke som den største ting, men det er nok til, at det hele bliver lidt lettere, når du laver mad. Alle kan lave mad, hvis du følger en god opskrift.

I kan også se mod en side som valdemarsro.dk, hvis I vil have flere gode madopskrifter. De har også mange gode, som er lige til at smide op på din tablet.

Hvis du godt kan lide at lave steg, som flæsesteg eller pulled pork så bør du også købe et termometer, som kan slås til din iPhone og iPad. På den måde behøver du ikke kigge i ovnen eller i køkkenet hver gang, du skal vide, hvor varm din steg nu er. På den måde er det lettere at fokusere på andre ting i dit køkken.

Du kan sætte en alarm til, når den rammer en bestemt temperatur. På den måde ved du, hvornår du skal gå i gang med alle de andre retter i dit køkken. Hvis du f.eks. laver pulled pork, så kan der gå 12 timer, inden den er færdig, og så lang tid laver du næppe coleslaw.

Derfor er det fedt at have temperaturen på sin mobil, fordi så kan du lave ting, som ikke har noget med dit køkken at gøre.

Disse to små ting vil gøre en kæmpe forskel for din madlavning.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *