Online gaming boomer!

Online gaming, esport og live TV med computerspil? – 2019 har indtil videre vist sig at være et af de vildeste år inden for online streaming af computerspil og gambling, både hvad angår store begivenheder, men også personlige livestreaming muligheder.

Ny kæmpe rekord hos Twitch.tv

På streamingtjenesten twitch.tv blev der så sent som sidste måned slået en kæmpe rekord for streaming af et enkelt spil, som ikke engang var et internationalt event. Spillet World of Warcraft præsterede at ramme hele 1.2 Millioner seere den aften hvor det åbnede sine porte op for flere millioner gamers.

E-sport overgår Champions league seertal

Man troede aldrig at man skulle se en anden ‘sportsgren’ overgå champions league finalen eller superbowl i seertal. Men grundet den frie streaming tjeneste igennem både Twitch.tv, youtube og facebook bl.a. så har det resultere i at seertallene fra ESL i Counterstrike og Worlds(Verdensmesterskabet i League og legends) har overgået et årligt event som superbown med hele 14% flere seere verden over. Der snakker vi i millionklassen af seere. Det bliver kun større og større og der kommer mere og mere fokus på dette, både i reklamer i offentligheden og selv vores gamle statsminister Lars Lykke Rasmussen gratulerede det danske counterstrike hold Astralis, da de vandt verdensmesterskabet.

Share