Lange lokker på kort tid 

Det kan være noget af en venteproces at gro håret langt. Det er ikke alle, som er født med hurtigvoksende hår. Det kan være, at man har prøvet alt. Det kan være lige fra hår-vitaminer, lagt sin kost om eller prøvet at passe ekstra godt på håret. Hvis ingenting fungerer, kan det være, at man skal overveje extensions.  

Hos extensions århus kan man blive meget klogere på extensions. Dette er noget, som for alvor er blevet populært. Der findes mange forskellige måder at isætte det ekstra hår. Får man det gjort hos en rigtig frisør, bliver resultatet ofte langt bedre, end hvis man gør det selv derhjemme. Derfor anbefales det altid, at man vælger en dygtig frisørsalon.  

Book det første møde 

Hvis man gerne vil have sat extensions i, skal man først booke en tid til information. Her vil man sammen med frisøren i løbet af omkring 20-30 minutter gennemgå de bedste muligheder for isætning af extensions. Det er helt gratis. Her vil frisøren finde frem til det bedste match i forhold til farver og nuancer. Dette er en rigtig god ide at få gjort først og fremmest.  

Hos de veletablerede frisørsaloner findes der ofte op til over 400 håndsyede hårbaner på lageret. Derudover findes der også over 30 forskellige nuancer. Det kan godt være en jungle at finde det bedste match til hver enkelt persons hårstrå. Der kan være mange variationer. Alles samspil af nuancer og farver er desuden unik på hver sin måde.  

Pleje af sine extensions 

For at sikre den bedste holdbarhed i sine extensions er det en fordel at pleje hårdt bedst muligt. Dette kan man gøre på mange måder. Det kan blandt andet gøres ved at bruge varmeprodukter sjældent og ved ikke at vaske håret hver eneste dag. Man kan hente hjælp og vejledning til pleje online.  

 

Share