Hold sommerens sjoveste fest med et gennemført tema

ANNONCE

Varmt vejr kræver en sjov sommerfest med familie og venner. Uanset om du fejrer et barns fødselsdag, arbejder med dine naboer på at arrangere den årlige vejfest eller starter en ny sommertradition, starter planlægningen af din fest med at vælge det perfekte tema. Vi kommer her med en sjov og kreativ liste over sommerfestidéer, som helt sikkert skal få gang i enhver fest.
Hvis du drømmer om at give den hele armen og lave en gennemført fest, kan du tage et SMS lån til at betale noget af gildet med. Dette kan du for eksempel gøre på vivus.dk.

Mexicansk sommer fiesta

Hvis du er vild med margaritas, chili og tacos, så overvej at holde en sommerfest med mexicansk tema! Du kan skabe den helt rigtige stemning med farverige guirlander, kaktusplanter og sombreroer og en piñata. Hvis du vil forkæle dine gæster, kan du lave en nachobar med alverdens velsmagende toppings samt en margaritastation, hvor man selv kan blande sig en lækker, mexicansk drink. Her er det oplagt, at dine gæster har en poncho eller en farvestrålende kjole på. Måske kan du også overtale nogle af mændene til at klistre et tykt, sort, skæg på overlæben.

Strandfest

Hold en fest på stranden eller bring stranden hjem i din baghave med et sjovt strandfest-tema. Pynt op med sand, muslingeskaller og stribede strandstole. Du kan servere fisk, rejer og østers for at blive i den maritime stemning. Med dette tema er det oplagt at have strandspil så som frisbee, beachvolley eller sticky ball, som dine gæster kan more sig med i løbet af dagen. Om aftenen er det hyggeligt og stemningsfuldt at tænde bål og grille skumfiduser. Opfordrer eventuelt dine gæster til at tage badetøj, saronger og kimonoer på for at understrege den strandagtige følelse.

Børnevenlig isfest

Hvis sommeren bliver ligeså varm som sidste år og du skal holde en fest, som er egnede for både børn og voksne, kan du planlægge en fest med temaet is! Du kan lave en dekadent isbar, hvor dine gæster kan kreere deres egen, lækre ismesterværk. Kun fantasien sætter grænser for de toppings, du kan sætte frem, men det er altid populært at inkludere chokolade, bær, frugt skumfiduser, flødeskum, guf, tivolikrymmel og saucer af enten karamel eller chokolade. Du kan også købe stjernekastere og små paraplyer som prikken over i’et. For at få folk til at gøre sig ekstra umage med deres isanretning, kan du kåre en vinder, som har formået at lave den allermest kreative dessert.

 

Share