Giv manden der har alt en unik oplevelse i gave!

ANNONCE

 

Uden at diskriminere nogen, så plejer det bare at være jyder eller fædre, der aldrig ved hvad de ønsker sig. Det er typisk de typer der siger at de ikke ønsker sig noget, men det ved vi jo godt er noget vås.

Hvem vil ikke have en gave?

Men uanset om det er en jyde eller en far der har det sådan, så kender vi alle dem der bare ”har det hele”. Ikke fordi de praler med det, men de mangler bare ingenting. Det er de typer hvor behovet er dækket, og de er tilfredse med selv en grovhakket leverpostej i gave.

Heldigvis for dig der skal finde en gave til en der har alt, findes siden:
https://gaven-til-manden-der-har-alt.dk/

Og ja, de sælger køkkenudstyr og Tupperware.

Ej, det gør de selvfølgelig ikke. Hjemmesidens navn siger det hele. Det er altså her hvor du enten finder gaven, eller som det mindste finder inspiration, til når du skal give manden der har alt en gave.

Hvorfor oplevelsesgaver?

Det kan godt være vi ikke mangler noget fra et materialistisk synspunkt, men oplevelser og minder bliver vi aldrig for gamle til, og dem kan vi heller ikke få nok af.

Det er altså her hvor din selvdesignet kaffekop, de 2 par uldsokker eller den nye svensknøgle bliver kørt over af en anden gave. Det er nemlig dét oplevelsesgaver er til for. De er kommet for at feje alle andre potentielle gaver af banen, og de er kommet for at blive.

En oplevelsesgave giver en oplevelse over en længere periode. Fra dagen han får sin oplevelsesgave, bliver han overrasket og muligvis også spændt (alt efter hvad du har valgt af gave), helt indtil oplevelsesgaven skal indfries og udleves.

Med andre ord, så er det her du kan give en tur i en sportsvogn, som det måske ellers ikke ville række til som en helt almindelig gave.

Hvad hitter?

Der er rigtig mange kategorier når det omhandler oplevelsesgaver. Du kan se de mange kategorier og danne dig et overblik her:

https://gaven-til-manden-der-har-alt.dk/

Det har vist sig at mænd, uanset alder, beskæftigelse og sted i livet er vilde med øl-, vin-, og whiskysmagning. Mange mænd har det desuden med at sidde lidt fast i den samme øl flere år i træk, så derfor kan de give et godt pust i de gyldne dråbers verden, at komme ud på en ølsmagning.

En ølsmagning som oplevelsesgave er bare noget andet, når det ikke er 10 specialøl du har købt med hjem. Det samme gælder faktisk med alle de andre oplevelsesgaver som du i princippet selv kunne have stået for i privaten. Men det er bare slet ikke det samme som at få en specialist med sig, og vise dig de øl du aldrig har smagt før.

Foruden alkoholiske smagninger, så har naturrige oplevelser også hittet godt på listen over succes. Næstefter er der både andre kulinariske smagsoplevelser. Dette kan også være ostesmagning, brunch og cafébesøg, men ture i sportsvogne og svævefly er også noget der kan anbefales.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *