Disse elektroniske produkter er vigtigst for os

ANNONCE

 

Der er ikke nogen tvivl om, at elektronikken totalt har transformeret vores hverdag og har ændret vores vaner. Det er næsten svært at forestille sig, men for bare 20 år siden var internettet og mange af de elektroniske ting, vi i dag tager for givet, på ingen måde rigtigt en del af vores hverdag.

I dag har de fleste af os en smartphone ved hånden på alle tider af døgnet, og fra den kan vi gøre nærmest alt: vi kan ringe og skrive til alle, vi kender, vi kan handle ind på nettet, vi har adgang til nærmest al viden i verden, vi kan høre musik, se film, høre radio, video-chatte med vores nærmeste, slukke lyset i vores hjem … Så mange ting.

Det er en fantastisk verden, og den er konstant under udvikling. Der er nogle ting, vi slet ikke kan undvære, og derfor har vi talt med den online låneservice Kassekreditten.dk for at høre, hvilke elektroniske sager folk i dag slet ikke kan leve uden.

1. Smartphone

Da vi taler med Kassekreditten, gør de det klart for os, at de naturligvis aldrig stiller spørgsmål til, hvad folk låner penge til. Men alligevel ligger det i de anmeldelser de får, og derfor har de noget unik indsigt til os om, hvad det er, nogle mennesker slet ikke kan leve uden.

En af de vigtigste ting i dag for folk er helt sikkert en smartphone, og det er en af de elektroniske sager, det er meget svært for folk i dag at leve uden.

Det vil også sige, at hvis de går i stykker, så er det noget af det, vi anskaffer os med det samme igen, uanset hvad der kræves. Smartphonen er vigtig, fordi den er vores hverdag. Der er også mange apps, som rigtig mange mennesker i dag er afhængige af, og derfor er det det vigtigste produkt for rigtig mange danskere.

Mange har i dag f.eks. Deres billet til offentlig transport på mobilen. Det er også mobilen, der viser vej, og det er fra mobilen, vi klarer vores dagligvarerhandel. Derfor er en smartphone meget svær for folk at undvære.

2. Computer

Næste punkt på listen er en computer. Dette gør sig især gældende blandt unge mennesker, der studerer. I dag er det nærmest umuligt at klare sig igennem en uddannelse uden at have en bærbar computer.

Det er sådan, at man som studerende i dag forventes at have sin egen bærbare computer, som man kan tage med til eksamen. Det samme gør sig gældende for alle opgaver, der på langt de fleste studier i dag skal afleveres elektronisk og ikke fysisk, som man gjorde førhen.

En computer er også smart at have med til forelæsninger, hvor man lynhurtigt kan tage noter og samle det hele i en samlet mappe på computeren, så de er nemme at tilgå igen.

3. Underholdning

Den sidste kategori er lidt bredere, og spænder sig over al elektronik, der kan betegnes som underholdning. Herunder kommer blandt andet Playstation og andre spillekonsoller, men også højttalere og projektorer.

Dette er en større og større kategori, fordi der i dag er så mange muligheder for at lave sin egen hjemmebiograf og spillehal, der kommer meget tæt på det, man før i tiden skulle betale for at opleve ude.

 

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *