Undgå virus

Selvom man nemt kan foranlediges til at tro, at antivirus skal være dyrt og kompliceret, behøver det ikke være tilfældet. Du kan simpelt passe på din computer og slippe for bøvlet med virus og trojanske heste.

Mange udbydere

Der er mange udbydere at vælge mellem, når det kommer til antivirus. Fælles for dem alle er, at deres beskyttelse er relativt god, og du skal derfor ikke frygte at få virus på din computer, når først du har et program installeret. Det er værd at vælge ud fra en brugerflade, som du synes om og nemt kan arbejde med, for det er et program, der skal passe på dig og din computer, så du ikke skal være bekymret for at navigere rundt online.

Pas på med flere programmer

Du skal dog passe på med tanken “jeg installerer flere antivirusprogrammer, så jeg er dækket helt ind”. De forskellige programmer kan nemlig godt modarbejde hinanden, så du i sidste ende ikke er dækket ordentligt, fordi de har mere fokus på det konkurrende program end de egentlige risici online.

Uanset hvilket program du overvejer som antivirus, kan du læse mere om beskyttelse af din computer og investering i et program, der kan sporer mulige virusinfektioner hurtigt, her.

Share