Har du brug for en ny computerskærm?

Bruger du meget af din tid foran en computer, bør du have en god skærm at kigge på. Kvalitetsskærme er ikke billige, og derfor kan det være smart at købe en skærm, som allerede har været brugt før. Disse skærme kan du nemlig få langt billigere end de nye. 

Er din skærm god for dine øjne?

Skal du bruge de fleste af dine vågne timer på at kigge på en skærm, er det vigtigt, at du passer på dine øjne. Alt efter hvilken skærm du har, kan der være stor forskel på, om din skærm er behagelig at kigge på eller ej.

For at undersøge hvad du finder rart, er det en god idé at lægge mærke til, om du for eksempel får ondt i hovedet, når du kigger på skærmen i lang tid. Hovedpine kan have noget med din arbejdsposition at gøre, og derfor er det vigtigt, at denne er i orden. Men det kan ligeledes have noget med skærmen at gøre.

Er din skærm stor nok?

Hvor stor en skærm du skal have, kommer fuldstændig an på, hvad du skal bruge skærmen til. Vil du gerne have et godt overblik, kan det godt betale sig at købe en større skærm.

Det er klart, at de større skærme ofte er dyre end de mindre. Vil du gerne have en stor skærm, kan det derfor være en god idé at kigge efter de brugte skærme. Med en brugt computerskærm har du forhåbentlig råd til at købe både den kvalitet og den størrelse på skærmen, som du ønsker.

Skal du have mere end én skærm?

En stor skærm kan som sagt give et godt overblik, men hvad der sommetider kan være endnu bedre er to eller måske endnu flere skærme, som taler sammen. Har du mere end én skærm, har du nemlig mulighed for at have flere forskellige programmer åbne på samme tid.

Dette kan være smart, hvis du for eksempel skal læse en tekst, som du vil tage noter til på computeren. Eller hvis du skal sende en mail, hvor du vil hive specifikke figurer, som du har lavet i et andet program, over i mailen.

Share