Start en forretning i din fritid

ANNONCE

 

Med internettet og en computer kan alle komme i gang med en forretning i deres fritid. Her får du nogle eksempler på, hvordan du kan komme i gang med at lave en virksomhed ved siden af dit fuldtidsjob.

Jeg har ikke tid

De fleste siger altid, at de ikke har tid til at komme i gang med at lave en forretning i deres fritid. Men de fleste arbejder kun fra 8-16, så der burde være masser af tid, hvis det er det, som man gerne vil have tid til.

En god metode er at en skrive ned, hvad du bruger din tid på de næste 14 dage. På den måde kan du ikke lyve for dig selv og sige, at du hele tiden har travlt. Ofte har vi ikke ligeså travlt, som vi tror, at vi har.

Mange ser Netflix hver aften eller snakker med deres venner. Det er ikke, fordi du ikke skal være social, men hvis du gerne vil lave en virksomhed i din fritid, så kan det godt lade sig gøre, hvis du ønsker, at det skal kunne lade sig gøre.

Hvad vil du gerne lave?

Når du har besluttet dig for, om du har tid til det, skal så skal du vælge, hvad du skal lave. Lav noget som du kan lave fra din computer derhjemme. På den måde kan du komme hurtigt i gang.

Hvis du går ind på en hjemmeside som Fiverr, kan du se, hvad folk leder efter. Du kan også begynde at skrive på en hjemmeside som Amino.dk, hvor der er mange selvstændige, som leder efter nogen ligesom dig.

Det er muligt, at du ikke har så meget at tilbyde i første omgang. Men det kan være, at du kan bruge nogle af de redskaber, som du lærer på dit job. Hvis du ikke kan, kan du altid gå i gang med at læse om affiliate marketing, programmering osv.

Det simple setup

Når du har valgt et område, som du godt kunne tænke dig at sælge som dine ydelser, skal du have et setup. Det kan være, at du ikke har en computer, og det kan du aldrig undvære. Det er en god idé at købe sin egen, så du ikke bruger din arbejdscomputer. Du kan evt. starte med at byde ind på opgaver på Amino, og hvis du vinder en opgave, kan du købe en computer, så du kan løse opgaven. Selv med et kviklån ved du så, at pengene kommer, når du har løst opgaven.

Hvis du vælger at designe hjemmesider eller lave noget med billeder, så vil vi anbefale dig, at du køber Adobe. Du kan købe det på et månedsabonnement, så det er en meget lille udgift for at lave forretning.

Med Adobe og en computer kan alle komme i gang med at tjene penge, hvis de har lyst til det. Hvis du ved, at du bare skal programmere, så er det ikke sikkert, at du behøver Adobe. Hvis du laver affiliate marketing kan det være, at du skal have andre værktøjer.

Vi vil altid anbefale, at du starter med så få udgifter som muligt. Start kun med en computer og så kan du altid udvide.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *