netflix streaming

Slap af en med god serie i juledagene

Efter en december, som for mange menneskers vedkommende kan være lidt hektisk, kan det være dejligt at lade julefreden sænke sig og bare slappe af, når første og anden juledag melder sig. Da er der flere ting, man kan foretage sig, men den mest elskede er dog nok at ligge i sofaen og se noget godt i TV. 

Ikke alle har dog den mulighed, for mange skal afsted til julefrokost med familien, som man måske ikke har set længe, og der bliver da også hygget igennem rundt omkring i de små hjem. Julefrokosterne er desuden en dejlig mulighed for børnene for at være sammen med deres fætre og kusiner og lege med sine julegaver.  

Uanede mængder af underholdning 

Hvis du er så heldig, at du kan lægge julefrokosterne på et andet tidspunkt og dermed ikke skal noget i juledagene, kan du overveje at anskaffe dig en Netflix VPN. Med den går du ikke ned på underholdning, for her er der alt, hvad hjertet kan begære af film, serier, dokumentarer og sport. Det der kan blive et problem, er derfor at vælge, hvad man vil se, men det må betegnes som et luksusproblem. 

Film eller serier 

Især de mange Netflix serier er utroligt populære, og de flyder i en lind strøm fra denne mægtige underholdningsgigant. Måske er det nu, du skal kaste dig over New Amsterdam eller hvad med Kastaniemanden, som lige nu er et varmt samtaleemne på landets caféer og i virksomhedernes frokoststuer. Gik du glip af House of Cards, kan den også være en mulighed. Hvis du ikke er til serier, er der masser af gode film på Netflix, som du kan gå ombord i. 

Spil et spil med familien 

Det kan naturligvis også være en mulighed at lave noget helt andet end at stene serier på Netflix. Juledagene er en unik mulighed for at være sammen med sin familie eller måske at fordybe sig i en god bog. Det er som om, at disse dage er en slags helle, hvor der ikke forventes at man samler op på huslige pligter eller arbejde, man ikke havde nået. Der er derfor frit valg på alle hylder, og hvis man har lyst til at lave noget med familien, kan man overveje at finde et spil frem fra skabet og hygge sig sammen om. 

Matador går man aldrig galt i byen med, og her kan alle være med, med undtagelse af de helt små. Også den kendte og elskede klassiker Ludo kan blive et dejligt gensyn og en hyggelig aktivitet for hele familien. Ludo bliver man aldrig for gammel til, så det kan være værd at have i tankerne til disse dage. Konfekt må man ikke gå ned på i juledagene så sørg for at have en skålfuld klar. 

Share