Oplev de gamle sporvogne i Porto

Interesserer du dig for teknologi, kan det være spændende at tage på opdagelse i de gamle opfindelser. Dette kan du blandt andet gøre i Porto i Portugal, hvor de gamle sporvogne kører.

Sporvogns nostalgi

I Portos gader kører de  gamle sporvogne stadig. Disse vogne er helt tilbage fra 1895, da de første elektrificerede blev taget i brug. Vil du gerne opleve, hvordan sådan en maskine fungerer, kan du passende tage på en tur.

I dag er der tre af linjerne, som stadig kører. Den mest populære linje er nummer 1, som kører langs med vandet. Er du interesseret, så læs mere om Porto.

En god sæson

Vil du opleve den gamle teknologi i Porto, er det en god idé at rejse mellem april og oktober. På den måde kan du nemlig få sol og høje temperaturer. Bestiller du din ferie i god tid, kan du finde billige billetter til transport. Læs mere om Portugal her.

Du kan godt forvente, at der over sommeren vil være mange turister. Vil du gerne slippe for det værste stress, kan det derfor være smart at rejse uden for de største ferieuger. Uden for skolernes sommerferie kan man være heldig at opleve restauranterne og seværdighederne med færre turister.

Share