Hold styr på din økonomi på rejsen med disse apps

Vi kender det alle sammen; er vi afsted på ferie, skal den ikke have for lidt. Dette kan dog hurtigt ende med at gå ud over pengepungen. Med disse apps, kan du holde styr på din økonomi.

Del udgifterne på WeShare

Er I en gruppe af venner, der rejser sammen, sker det sikkert tit, at der er en der lægger ud. Bliver der lagt ud for mange forskellige ting, kan det være svært at holde styr på udgifterne.

Her kommer WeShare ind i billedet. Med WeShare kan du nemlig skrive beløb ind, så de bliver fordelt ud over de personer, som var med i købet. Når jeres ferie er slut, kan det rette beløb overføres ved hjælp af MobilePay.

Hold styr på dine penge med Lommebudget

Lommebudget er en app, som har til formål at fortæller dig, hvor mange penge du har tilbage, samt hvad du bruger dine penge på. I lommebudget kan du indtaste dine faste udgifter, og de udgifter du løbende har gennem måneden.

Indtaster du disse oplysninger, får du løbende opdateringer. Indtaster du kategorier på dine udgifter, kan du blive opmærksom på, om du skal skære ned på bestemte poster. På den måde kan du undgå at komme tilbage til Danmark med minus på kontoen.

 

Share