Invester nemt med den rette handelsplatform

I dag er det blevet særdeles populært at investere. Det er ikke længere en lukket klub for de få indviede. Det skyldes til dels, at der findes en masse tilgængelig information om, hvordan du bedst investerer dine penge. Det skyldes også, at der findes flere handelsplatforme, der gør det let og overskueligt for dig at investere.

En af disse handelsplatforme er Gemini. Læs videre, hvis du gerne vil vide mere om handelsplatformen, og hvordan den kan hjælpe dig med dine investeringer.

Hvad er Gemini?

Gemini er en handelsplatform, men den adskiller sig markant fra de øvrige handelsplatforme på markedet ved at være automatisk. Derudover er Geminis fulde navn også Bitcoin Gemini. Som navnet antyder, er den skabt til at handle med Bitcoin. Tanken bag Gemini er, at folk vil få bedre investeringer med større afkast, hvis de overlader investeringsopgaven til en handelsrobot.

Mere om Gemini

Da Gemini er en handelsrobot, sælger og køber den Bitcoin efter en række algoritmer. Hvis du gerne vil autoinvestere, er det mest lukrativt at investere i et marked med store udsving. Da Bitcoin er en kryptovaluta, bliver den udelukkende reguleret af udbud og efterspørgsel. Det betyder med andre ord, at du nemt kan opleve udsving på 5-20% i løbet af en enkelt dag. Det er disse udsving, som Gemini giver dig mulighed for at lukrere på. 

Sådan investerer du med Gemini

Gemini er udviklet til at skulle forudsige, om Bitcoin vil falde eller stige i pris. Ifølge handelsplatformen selv har de en succesrate på over 80% med dette formål. 

Et andet vigtigt element på Gemini er såkaldt gearing. Det er en form for væddemål om, hvorvidt en kurs vil falde eller stige. Hvis du eksempelvis investerer 100 Euro med 1:10 gearing, vil din investering på 100 Euro blive til 1000 Euro. 

Det kan du gøre, fordi du låner de resterende 900 Euro med en sikkerhed om, at Bitcoinen vil stige. Hvis Bitcoinen i stedet falder, vil du tabe dine 100 Euro.

Processen lyder muligvis meget avanceret, men Gemini er designet til at foretage processen for dig. På handelsplatformen har du også mulighed for at lave en gearing på helt op til 1:500. Det betyder, at når du selv investerer 1 Euro, vil der også blive investeret 499 Euro mere. 

Vigtigt at vide om gearing

Når du investerer med gearing, skal du være beredt på at miste det, du har investeret til at starte med. Derfor bør du ikke investere penge, som du ikke har råd til at miste. Dog kan du aldrig miste mere end dét, som du oprindeligt investerede. Det vil sige, at hvis du eksempelvis investerer 1 Euro med en gearing på 1:500, vil du maksimalt kunne tabe 1 Euro. 

 

Share