Lad ikke teknikken holde din virksomhed tilbage 

Det er ikke alle, der er lige stærke til IT og softwareDet kan være tidskrævende og komplekst at sætte sig ind i, og de problemer der opstår undervejs, kan være svære at få løst. IT er dog en nødvendig del af at drive en virksomhed, og hvis du sørger for at bruge de rette løsninger og platforme, kan du både gøre det tekniske arbejde nemmere for dig selv og samtidig forbedre din virksomhed.  

Det er de færreste, der ikke bruger en computer og internettet dagligt. Det er blevet en integreret del af vores hverdag og dermed noget, vi bruger både i vores arbejde og vores fritid. Når man pludselig står med ansvaret for teknikken selv og er afhængig af, at det hele fungerer, kan det hurtigt blive stressende og frustrerende når der først opstår problemer. 

Derfor er det vigtigt at stifte bekendtskab med de rette programmer og hjælpemidler fra starten af, så det sikrer et solidt fundament for IT-afdelingen. På denne måde vil du og dine kollegaer være veludrustede til alle fremtidige problemer, og al data vil være sikret. 

Boost virksomhedens ITfundament med Microsoft Power Platform gennem Atea 

Det kan være rigtig svært at se skoven for bare træer, når man har travlt med den daglige drift af en virksomhedDet kan betyde, at der ofte er oplagte IT-løsninger, som man går glip af. I sidste ende kan man risikere at spilde både tid, penge og energi, og derfor er det en god idé at finde løsninger, der gør det nemmere at optimere driften af virksomheden. Optimering af interne og eksterne processer vil for mange virksomheder være ensbetydende med en mere konkurrencedygtig position på markedet.  

Med Microsoft Power Platform får du adgang til en dybere indsigt i din virksomheds muligheder for at forbedre sig. Du kan blive klogere på udvikling samt implementering, og komme til at bruge en række smarte værktøjer, der giver din virksomhed en række fordele.

Med Microsoft Power Automate kan du forbinde de løsninger, din virksomhed bruger med en lang række af apps. På den måde kan en stor del af jeres processer blive automatiserede, så der ikke er nær så meget manuelt teknisk arbejde at bruge tid og energi på. 

Derudover har Atea et hold af dedikerede specialister, som kan hjælpe dig med at sætte din virksomhed ind i en cloud-baseret løsning og gøre virksomheden klar til digital omstilling. 

Brug teknikken til markedsføring 

Hvis din virksomhed befinder sig i et konkurrencepræget marked, er du sikkert klar over hvor vigtigt digital markedsføring erI en tid hvor de fleste søger mod internettet, så snart de har brug for information, hjælp eller nye produkter, gælder det i høj grad om at være synlig og tilgængelig. Det er netop dét, der gør at det er din virksomheds hjemmeside bliver klikket på frem for en konkurrents. 

Det første skridt på vejen er at stifte bekendtskab med SEO. SEO står for Search Engine Optimizing og er en teknik, der går ud på at optimere din hjemmeside og dermed få en bedre placering blandt online søgeresultater. Det betyder, at din hjemmeside vil befinde sig højere oppe blandt resultaterne, når en potentiel kunde søger efter noget på eksempelvis Google, der relaterer sig til din hjemmeside. Sandsynligheden for, at personen klikker på netop din hjemmeside og bliver til en kunde, er dermed langt større.  

Share