Kombiner elektronik med kunst

Danskerne elsker elektronik i hjemmet, og har trykket den digitale udviklingen til sit hjerte. Elektronikkens indtog i hjemmet har også medbragt mange positive ting, og løsninger som gør hverdagene nemmere. Selv om dit hjem er et digitalt hjem, kan det give god mening at kombinere elektronikken med kunst. Læs med her, for interiør tips til et digitalt hjem. 

Kunst skaber liv 

Danskerne er rigtig gode til at benytte sig af digitale løsninger, og i dag fungerer smartphonen som et digitalt kompas for mange. I mange danske hjem, styrer man lys og varme via en app, og har direkte kontakt med alarmsystemer via sin telefon. Mange måler også sit aktivitetsniveau, og har kontinuerlig oversigt over, hvor alle familiens medlemmer til enhver tid befinder sig. Vores hjem bliver mere og mere digitaliseret, og elektronikken er kommet for at blive.  

For at vores hjem ikke kun skal blive elektronik, og gadgets, så er det en god ide at kombinere den moderne digitale udsmykning, med kunst. Der er selvfølgelig mange former for kunst, og heldigvis findes der hellere ikke et facit på, hvad som er det rigtige. Kunst er individuelt, og det skal det have lov til at være. Mange danskere forbinder dog kunst til hjemmet, med et ægte oliemalerimalet af en ægte kunstner. Igennem tiden har denne form for kunstnerisk udsmykning af hjemmet, desværre været forbeholdt de rigeste af os- men sådan er det heldigvis ikke længere.  

På Mynewart finder du et bredt udvalg af kunst malerier.  Og til en pris hvor alle kan være med, også hvis du har brugt hele opsparingen på at digitalisere hjemmet! Hvis du er interesseret i at kombinere elektronikken med kunst, så kan du se noget af udvalget til Mynewart på Youtube 

Hvem er Mynewart? 

Mynewart er et online galleri, det er derfor anderledes end de traditionelle gallerier. Fordelen med dette, er selvfølgelig prisen, som er betragtelig lavere end den er hos et traditionelt galleri. Mynewart sparer nemlig penge på husleje, personale og andre faste udgifter, og tilbyder derfor kvalitets kunst til overkommelige priser.  

Mynewarts samarbejder med kunstnere som endnu ikke har fået et etableret navn i de højere kunstneriske kredse, men som stadig maler fantastisk smukke og kreative malerier. Motiverne spænder fra et abstrakt maleri og farverige sansebomber, over til landskaber og naturbilleder. Faktisk er der også muligt at specialbestille et portræt af familien, eller af et kæledyr, hvis du har lyst til at pryde hjemmet med et personligt kunstværk.  

Hvis du i forvejen har et minimalistisk hjem, med fokus på den bedste og nyeste elektronik, så kan det give et personlig præg, hvis der kommer et håndmalet familieportræt op på væggen. Du vælger selv om det skal være en fotografisk afspejling af familien, eller en kunstnerisk tolkning med kant.  

Ofte så vil ens hjem få et mere unikt udtryk når man vælger at skabe kontraster i interiøret, det kan derfor skabe en rigtig god stemning, når billedkunsten får lov til at gå i dialog med den moderne digitale tidsalder. På Mynewart, kan du være sikker på at du finder et kunstværk som passer ind i dit digitale hjem, uden at det behøver at gå ud over elektronikbudgettet 

 

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *