Hvordan kommer elektronik til at forandre verdenen?

Efterhånden som den teknologiske udvikling vinder frem, er der flere og flere ting, du kan klare online fra dit eget hjem. Dette kan være en stor fordel, hvis du har en travl hverdag, men man må overveje, hvad dette betyder for de fysiske butikker.

Mange køber ting online

Hvis du interesserer dig for elektronik, er du sandsynligvis med på den digitale bølge, og derfor køber du sikkert mange af dine varer online. Dette har dog konsekvenser for de fysisk butikker. Se blot her.

Hvad med de fysiske butikker?

Hvis du har forstand på elektronik, er du sandsynligvis også klar over, hvor meget den digitale udvikling påvirker verden. Hvis fysiske butikker begynder at dreje nøglen om, fordi de online butikker har overtaget deres kunder, kan vi få en helt anden stuktur i byerne.

Denne udvikling har ligeledes betydning for det enkelte menneske, da der så ikke er nogle, som skal stå i en butik og sælge vare. For mange unge er dette det første rigtige job, de har. Med denne udvikling ville der naturligvis blive skabt andre typer af job, men hvordan kommer dette til at se ud?

Det er fascinerende at filosofere over, hvor stor en effekt elektronik og nye tendenser inden for området, har på samfundet.

 

Share