Gaming før og nu

Hvis du spiller computer, har du sandsynligvis lagt mærke til den ændring, der er kommet i opfattelsen af gamere. Før i tiden var gamere nogle, som isolerede sig fra omverdenen, men i dag er situationen helt anderledes.

Ændringen i opfattelsen af gamere

Før i tiden blev gamere opfattet som nørder. Det var nogle, som lukkede sig inde på deres mørke værelser, og ikke var interesseret i at skabe venner i den virkelige verden. I dag er retorikken omkring gamere dog meget ændret.

Der er nemlig sket en opblomstring inden for gaming, og gaming vinder frem i disse tider. I dag kan man således gå til eSport eller se spil LIVE i store arenaer.

Gaming er blevet en social ting

I dag er gaming ikke længere en måde at isolere sig fra verden på. Tværtimod. Folk har fået øjnene op for at mange spil spilles i hold. Derfor kan det sammenlignes med mere klassiske sportsgrene. Her gælder det nemlig også om at have en god kommunikation.

Der er mange eksempler på, at folk har fået nogle af deres bedste venner gennem gaming. Gaming er blevet meget socialt, da man i dag kan tage til diverse arrangementer, som alle drejer sig om gaming.

 

Share