Hvad skal man vide om kryptovaluta?

Der er mange ting, som man skal vide, inden man begynder at investere sine penge. Viden kan være en stor faktor, inden for om ens investering er succesfuld eller en fiasko. Der er nemlig rigtig mange forskellige steder, hvor man kan investere sine penge.

Kryptovaluta

En af de ting man kan investere i, er kryptovaluta. Kryptovaluta er digital valuta. Valutaen findes altså ikke som mønter eller sedler. En af de mest kendte kryptovalutaer er bitcoin. Opfindelsen blev offentliggjort i 2009. Det blev gjort af den anonyme person ved navn Satoshi Nakamoto. Bitcoins er uregulerede og decentrale. Det vil sige, at der ikke er nogen bank som varetager transaktionerne eller stabiliserer kursen. Dette har ført til kæmpe udsving i kursen. I 2009 lå værdien af én bitcoin på 0,0001 amerikanske dollars, hvilket svarer til 0,0007 danske kroner. Otte år senere i 2017 lå værdien af én bitcoin på 19.000 amerikanske dollars svarende til noget nær 127.379 kroner. Herefter faldt kursen, men den er endnu engang for opadgående efter at Facebook lancerede deres digitale valuta kaldet Libra.

Succesfuld investering

Man kan gøre meget for at få stor succes inden for investering. Én af de vigtigste ting er naturligvis, at man sætter sig ind i de forskellige muligheder, der er for investering, og får styr på begreber som kryptovaluta, aktier og C20-indeks. Men der er flere andre måde at øve sig i at investere på. En af de ting der kan forbedre ens evner inden for investering er gaming. Her kan du læse mere om hvordan investering og gaming hænger sammen.

Share