Hardware-teknologi med slanger og koblinger  

Der findes flere slanger og koblinger end man egentlig drømmer om. Slangerne er forbundet via koblinger, og de kan findes over alt. Bare skjult bag paneler og døre, for folk gider ikke at se på dem. Men de er der og uden dem, ville vores liv se helt anderledes ud. Det er nemlig slanger og koblinger, der forsyner og med varme, og ofte også vand. Vigtige, centrale ting, vi ikke kan undvære i vores moderne verden.  

Heldigvis er der folk, som har god forstand på disse sager. Der findes faktisk mennesker på denne klode, som ved at Camlock koblinger også kaldes lynkoblinger. En viden få af os almindeligt dødelige går rundt med, men som er meget nyttig, hvis man til dagligt arbejder med slanger og koblinger. Hvis ikke der var nogen, der vidste noget om disse ting, så var vi virkelig ilde stedt. Folk, der er i besiddelse af special viden er guld værd i det moderne samfund. 

Tankbiler kobler slanger 

De fleste af os har set en tankbil køre hen til et hus og koble en slange på. Her er både kobling og slange i brug, så vi kender da lidt til det. Vi har måske også en haveslange, som er koblet til en vandhane et sted i huset. Vi kender til det, men detaljerne opdager vi først, når vi skal til at skifte en af delene, og gerne vil gøre det selv. Så må vi lære det. 

Men oftest tænker vi ikke over at vi lever i en verden, der er forbundet med slanger, koblinger og rør, som vi slet ikke kan undvære. Vi har gemt de ting væk, så vi ikke ser dem til hverdag. De er der bare, bag paneler og skabe. Og vi tager dem som en naturlig selvfølge. Selvfølgelig gør vi det. 

 

Share