Brug arganolie istedet for babyolie

De fleste forældre kender til babyolie. Den gennemsigtige – og oftest ikke særligt naturlige – babyolie, man kan få i ethvert supermarked. Selvom den ikke er naturlig, så bruger de fleste forældre dem, da den skulle gøre barnets hud blød, smidig og lækker. Det er dog sjældent, at et syntetisk produkt er den rette løsning, når det kommer til børn. Heller ikke voksne, men i særdeleshed ikke børn.

Den normale babyolie, som den man kender fra supermarkeder, er nemlig langt fra den, der er bedst for dit barn. En arganolie, som er et naturligt produkt, har faktisk samme funktion, men er ikke tilsat unødvendig kemi. Arganolien er et dyrere alternativ, men den er også kendt for sin gavnende effekt og bruges i et hav af forskellige produkter – alt lige fra kosmetiske produkter til gastronomi. Faktisk bliver den brugt som som den foretrukne salatolie i mange gourmetkokkes køkkener.

De mange anvendelsesmuligheder stopper dog ikke her. Den kan, som tidligere skrevet, med fordel anvendes til børn også, da den på ingen måde er skadelig, hvilket gør den til et godt og sundt alternativ til den normale babyolie. Ved at anvende arganolie kan man tilføre barnets hud naturlige stoffer, som gør huden blød, sund og stærk. Desuden er småbørn mere følsomme overfor hudirritationer og lignende, hvilket arganolien vil hjælpe med at mindske.

Anvend arganolie og økologiske stofbleer til barnet

Anvendes arganolie mellem bleskifte, vil man kunne lindre røde og irriterede barnenumser. Olien optages nemlig hurtigt, hvorfor den nemt kan anvendes mellem bleskifte. Anvend en stofble for det bedste resultat – det kan man eksempelvis se her: https://www.naturebaby.dk/shop/stofbleer-3c1.html.

Så prøv arganolie til dit barn, hvis det lider af hudirritation, eksem samt tør eller uren hud. De fleste vil opleve, at problemerne forsvinder helt, eller at olien vil lindre problemerne.

Mødre vil desuden også med fordel kunne anvende arganolie, da det kan gøre huden på maven mere blød og elastisk, og det vil desuden kunne forebygge strækmærker, hvilket er noget, de fleste kvinder foretrækker. Efter fødslen kan de benyttes til at gøre strækmærkerne mindre synlige. Er du mere til almindelige plejeprodukter til baby, kan der findes en række økologiske og naturlige plejeprodukter til baby her: https://www.bellabellacci.dk/baby/

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *