4 forslag til årets mandelgave

ANNONCE

 

Det er ikke unormalt at vi researcher efter den perfekte gave, uanset hvilken anledning det er. Vi kommer frem til adskillelige gode forslag, hvor de bedste oftest plejer at være uopnåelige, da der KUN forekommer en lang leveringstid.

Sådan er det i hvert fald altid. Og selvom vi egentlig har lært at vi skal være i god tid, i hvert fald når det drejer sig om den perfekte gave, så er det bare sjældent vi tænker så langt. Specielt med mandelgaven, da det er en gave vi ikke har i tankerne så meget, som hvis det var en gave til sin bedre halvdel.

Uanset hvilke frustrationer du brænder inde med, så får du her 4 gode forslag til årets mandelgave. Og hvis du vil se flere, kan du gå ind på: https://mandelgaver.dk/ og blive inspireret.

Gadgetpakken

Teknologiske finurligheder der gør hverdagen lettere, eller måske forhindre en potentiel dårlig situation, kan være dén mandelgave alle ønsker, men som ingen giver.

Du kan lave en kombination af:

  • En adapter til bilen, således at alt hvad der oplades via et USB-stik, kan blive ladet op mens du er på farten.
  • En universal oplader til androidenheder. Her er der blot tale om selve USB-stikket der isættes enheden og som skal sættes sammen med en adapter.
  • Når/hvis du mangler strøm på mobilen, tabletten, en højtaler eller hvad det nu kunne være.

Og bum. Her har du en brugbar mandelgave, der absolut er kandidat til årets bedste.

Chromecast

Hvis ikke du har en, så har du behov for en. Og hvis du ikke mener du har behovet, så er det fordi du ikke har prøvet den.

En chromecast er en helt fantastisk gave, men den er dog også lidt pebret i forhold til at det blot er en mandelgave.

En chromecast sørger for at du kan caste alt hvad du ser til dit TV, således at din mobil vil fungere som et multimedieredskab.

Lykkepakken

Et alternativ til det teknologiske, er et skrabelod. Eller en lottokupon for den sags skyld. Et eller andet hvor der er mulighed for den helt store gevinst. Det er en anderledes gave, men samtidig en gave med potentiale og som skaber lidt ekstra underholdning.

En klassiker med et twist

Chokolade er nærmest en traditionsrig mandelgave – en tradition der godt kunne bruge et lille pift. I dag kan du få støbt alverdens i chokolade, så det er kun fantasien der sætter grænser.

Om det er chokolade af dit ansigt, værktøj, en computer eller noget helt andet, så er det bare med at komme i gang. Det er en sjov måde at give det vi alle sammen har vundet et lille twist.

 

Din guide i fremtiden

Hvis du vil være med på moden hvad angår mandelgaver (eller måske andre mindre gaveidéer), så besøg https://mandelgaver.dk/

Det er her hvor du får massevis af inspiration til at finde årets mandelgave. Her finder du den perfekte mandelgave uanset om forsamlingen er i overtal af børn, kvinder, mænd, over 50 år, eller hvad det nu end er.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *