Vil du skære ned på dit skærmforbrug?

Selvom du har besluttet at skære ned på dit skærmforbrug, kan det være en svær ting at føre ud i livet. Ofte er brugen af computer og telefon blevet så meget en del af hverdagen, at det kan være svært at ændre sine vaner.

Tiden offline

Selvom det er underholdende at bruge tid på teknologi, kan man nå til et punkt i sit liv, hvor man har lyst til at skære ned på forbruget. Man kan have det sådan af mange grunde. Dybest set kan man sige, at relationer i det virkelige liv for mange er vigtigere, end den underholdning man får fra teknologi.

Har man i mange år brugt lang tid foran skærme i sin fritid, kan det være svært at bryde med denne vane, og man kan endda være blevet decideret afhængig. Derfor kan det være en god idé at kickstarte mere tid offline med en ferie. Her bliver du nemlig taget ud af dine vante omgivelse, og det kan derfor virke lettere at være offline, hvis din computer eksempelvis ikke er tilgængelig.

En skærmfri ferie

En af de ferier man kan tage på, hvis man søger offlinetid, er en bilferie i USA. Her er der både store naturoplevelser og underholdende byer, og man kommer derfor ikke til at kede sig.

 

Share