Udnyt moderne teknologi og få hjælp til at gøre din bogføring digital!

Bogføring af den gamle skole var noget med bogføringsbilag, en regnemaskine med strimmel og manuel afstemning. Sådan er det heldigvis ikke længere de fleste steder, men alligevel er bogføring mange steder præget af manuelle processer.

Og det giver risiko for fejl – særligt omkring kontering og dokumentation af bilag. For hvis man står for bogføring i en større virksomhed, så vil der være uhyrligt mange fysiske bilag at holde styr på.

I dag skal du have styr på bilagene, hvis det er dig, der skal have styr på regnskabet. Blandt andet er det dokumentation overfor myndigheder. Har I den kontrol der, hvor du arbejder?

Sådan kommer du i gang med digital bogføring

Heldigvis har du mulighed for at overgå til digital bogføring i sin sande definition. Det kan de hjælpe dig med hos https://retio.dk/afdelinger/aarhus/.

For digital bogføring er i dag automatisk bogføring. Og automatisk bogføring giver sikkerhed for at tingene er i orden, for det er digitale processer, som kan designes til automatisk at opsamle den information, som du ønsker.

Så tænk ikke længere på papirnusseri, dobbeltarbejde og bøvlede arbejdsgange, og stress og pres, når der skal indsamles information omkring måneds- og årsafslutning.

For med digital bogføring får du ikke bare bedre dokumentation og kvalitet i din bogføring. Du sparer også voldsomt meget tid, fordi opsamlings- og bogføringsarbejdet bliver markant mere automatiseret. Dine måneds- og årsafslutninger vil altså kunne ske markant hurtigere end din virksomhed er vant til. Så glæd dig til at overraske ledelsen med mere problemfrie periode- og årsregnskaber, der leveres markant hurtigere.

Brug din tid på andre ting

Med al den tid, du får frigjort på fra dit arbejde med bogføring, får du pludselig tid til andre opgaver.

I stedet kunne du udvikle rapporter, der fortæller om tilstanden i virksomheden, eller bruge ekstra tid på de opgaver, du ikke når ellers – for eksempel, hvilke regnskabsmæssige risici din virksomhed skal have styr på.

Så hvor du før sad og rodede med bilagspunkterne, kan du både få ro i sindet, og bruge din tid på andet og langt mere værdiskabende arbejde.

Share