Spar op til ny elektronik med disse apps

At købe elektronik er oftes ikke en billig fornøjelse, og derfor kan det kræve, at man sparer op i lang tid, hvis man vil købe en ny gadget. Men som med alt andet, er der apps, der kan hjælpe dig.

App 1: Lommebudget

Skal du spare op, er det en rigtig god idé at få et overblik over din økonomi. Heldigvis er der en app, som kan klare dette for dig. Med appen Lommebudget kan du nemlig indtaste dine faste udgifter samt dine løbende udgifter. På den måde kan du hele tiden se, hvor mange penge du bruger, og hvor mange penge du har tilbage.

App 2: For resten

Det er ikke nogen hemmelighed, at for de fleste mennesker bliver der brugt rigtig mange penge på mad hver måned. Derfor kan det være godt at spare på netop denne post. Det kan du gøre med appen For Resten, hvor du blot indtaster de rester, som du har i køleskabet, og så får du forslag til, hvilke retter du kan lave.

Det haster!

Står du i en situation, hvor du ikke har tid til at spare de nødvendige penge op, kan du naturligvis optage et lån. Her får du oversigt over forbrugslån , hvor du kan se dine lånemuligheder. Husk at låne fornuftigt!

Share